Jak můžete přispět k nápravě vztahu v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Jak můžete přispět k nápravě vztahu v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?
Ne vždy vztah vyjde podle našich představ. Jakmile zjistíme, že vztah je již ve fázi rozkladu, máme dvě možnosti – buď se s partnerem rozejít, nebo zkusit dát vztah opět do pořádku. Nesmíme však zapomenout, že na opravu nefunkčního vztahu musíme mít vůli oba. Jak napravit zničený vztah podle astrologie?

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš problém je, že si všímáte ostatních lidí mnohem více než partnera. Musíte proto trávit se svou láskou více času. Nečekejte, že se vztah napraví sám bez vaší přítomnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cokoliv navrhnete, to musí partner akceptovat, ale nevěříte, že jeho nápady by mohly být lepší než ty vaše. Pokud začnete partnerovi více naslouchat a měnit své vlastní plány, je to dobrá cesta k nápravě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vztahu se nudíte, proto nefunguje. Jediný způsob ke zlepšení vztahu je něco ve vztahu změnit, začít dělat něco společně, nedělat to, na co jste s partnerem zvyklí.

Rak (22. června – 22. července)

Bojíte se, že o partnera přijdete, což paradoxně z dlouhodobého hlediska vede ke zničení vztahu. Abyste ho mohli obnovit, musíte začít věřit partnerovi a sdílet s ním své myšlenky.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem se cítíte šťastní pouze při výjimečných událostech, klidné dny vám přijdou nudné. I poklidný večer u televize se však může změnit v něco zábavného. Zkuste to a uvidíte, jak velkou partnerovi uděláte radost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vztahu musí být všechno dokonalé. Pokud se partner podle vás zařídí, vymýšlíte si další návrhy, jak vztah zdokonalit. Avšak abyste svůj vztah napravili, musíte vědět, že nesmíte chtít dokonalost.

Váhy (23. září – 23. října)

Velmi rádi se chlubíte, co pro vás partner dnes udělal, a proto o tom všichni vědí. Partner se také může ve vztahu nudit. Východisko je vymýšlet překvapení pro partnera a udržovat ve vztahu soukromí.

Zdroj: ViDI Studio / shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Musíte se překonat a plně se otevřít partnerovi. Není to slabost, a navíc si vás partner začne více vážit. Problém totiž pramení z vaší schopnosti nesdělovat partnerovi nic.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš vztah je zničení, poněvadž používáte svou potřebu svobody jako výmluvu, že něco namáhavého nemůžete udělat. Vztah zachráníte, pokud se partnerovi sami od sebe nabídnete, zda nepotřebuje pomoci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Po partnerovi požadujete, aby plnil nemožné úkoly. Chcete ho naučit své disciplíně. Musíte začít s partnerem zacházet jako s člověkem, nikoliv jako s robotem, který dokáže vše.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Důvod, proč váš vztah nefunguje, nevidíte, poněvadž máte strach ze změn. Musíte tento strach překonat a všímat si změn ve vztahu. Jedině tak na ně budete schopni správně reagovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Myslíte si, že pokud problém nevidíte, neexistuje. Trávíte až příliš mnoho času ve své fantazii a partnera si nevšímáte. Postupujte po krůčcích v komunikaci s partnerem, až se dostanete do bodu, proč jste nešťastní.

Zdroj článku: