Znamení zvěrokruhu, která uzavřou sňatek s krásnými partnery pouze pro vyjádření svého stylu

Znamení zvěrokruhu, která uzavřou sňatek s krásnými partnery pouze pro vyjádření svého stylu
​​​​​​​Ačkoliv sňatek by se měl uzavírat čistě z lásky, někteří jedinci v manželství vidí pouze výhody pro sebe na úkor svého partnera. Pokud partnera dostatečně neznáte, můžete se tou obětí stát vy. Ovšem pokud své znamení najdete v tomto článku, s největší pravděpodobností jste ten s výhodami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete si za každou cenu dopřát trochu toho luxusu. A luxus by nebyl ten pravý luxus bez krásného životního partnera. Ohromuje vás vnější krása a teprve až poté se zajímáte o vnitřní krásu dané osoby. Z tohoto důvodu také požadujete, aby váš potencionální partner přišel na první rande co nejlépe upraven. Vede vás k tomu předsudek, že lépe oblékaní jedinci vždy vydělávají podstatně více peněz. Nesnášíte lidi, kterým se nechce pracovat, a dáváte to celému světu najevo vaším překrásným životním partnerem.

Býky ohromuje vnější krása, Zdroj: BY-_-BY/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Milujete nějaké vzrušení během dne, ať již pozitivní, či negativní. Proto je vás vidět s nádhernými partnery. Máte úžasnou přirozenou schopnost flirtovat, tudíž téměř každý, na něhož se zaměříte, má oči pouze pro vás. Milujete, když vidíte, že váš manžel či vaše manželka se líbí i dalším lidem. Váš svět je tím pádem mnohem živější, než kdyby se nic výjimečného nedělo. Nemusíte svého životního partnera milovat, hlavní je, že vedle něho vypadáte naprosto úchvatně a lidé si vás všimnou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Většinu svého času jste pouze tichým pozorovatelem, který věcem nechává volný průběh a pouze si povídá ve své mysli. Nicméně cítíte nesnesitelnou potřebu být přijímáni a akceptováni svým okolím.

Z tohoto důvodu si vybíráte opravdu krásného partnera, v jehož přítomnosti vás budou ostatní chválit pro vaši volbu. Někdy máte obavy, že je váš životní partner krásný natolik, že pro něj nemusíte být dostatečně dobří, ale přesto si takového člověka vyberete, poněvadž se vám otevřou nové možnosti v podobě setkání s vlivnými lidmi. Ba co více, budete svým okolím vnímáni jako jeden z oněch vlivných lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neobyčejně krásného životního partnera si vyberete proto, že cítíte potřebu být ten perfektní člověk. Pokud by váš partner za nic nestál, cítili byste se poníženě. Chcete přinutit své vrstevníky, aby žárlili, a proto se váš partner musí neustále upravovat a pečovat o svůj vzhled, aby neztratil vaši pozornost. Pokud zjistíte, že po nějakém jedinci někdo šílí více než po vašem životním partnerovi, nemáte stud svého partnera vyměnit za toho velice krásného jedince. Bez krásy vaše spřízněná duše již není ve vašich očích dokonalá.

Zdroj článku: