Hvězdná znamení, která se rozcházejí s opravdovou láskou, aby se soustředila na práci a vzdělání

Hvězdná znamení, která se rozcházejí s opravdovou láskou, aby se soustředila na práci a vzdělání
Můžeme někoho milovat sebevíce, ale někteří lidé si vždy najdou důvod, proč se s vámi rozejdou. Lidé narozeni v některém z těchto znamení zvěrokruhu však zacházejí do extrémů, a i když vás opravdu milují, rozejdou se s vámi, aby se mohli soustředit na práci či vzdělání. Patříte mezi tyto lidi?

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte velmi silnou pracovní morálku a své vzdělání i práci stavíte na první místo. Pokud máte partnera a stane se, že si budete muset vybrat mezi ním a tím, k čemu jste byli již odmala vedeni, vyberete si práci a vzdělání. Na spoustě schůzek vaši potencionální partneři čekali úplně zbytečně, a to zejména kvůli vašemu strachu, že byste již neměli čas na svou práci.

Nevadí vám lhát vašemu partnerovi, že už ho nemilujete, aby souhlasil s rozchodem, přestože ho můžete beznadějně milovat, ale ve vašem životě existují mnohem důležitější věci než vaše city.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete volnější vztah, abyste se cítili nikým k ničemu nenuceni. Pokud zastáváte názor, že váš partner vám bere energii a čas, které potřebujete k finančnímu zabezpečení sebe i své budoucí rodiny, nedělá vám problém se s partnerem bez výčitek rozejít.

Svého partnera sice milujete, ale při rozhodování, zda pokračovat nebo vztah skončit, si připomenete svůj konečný cíl – dostatek peněz. Když se s partnerem rozcházíte, nepřipravujete si scénář, jak to bude probíhat, spíše používáte náhodné výmluvy, které partnerovi nemusí vůbec dávat smysl.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jste ještě mladí, je vysoká pravděpodobnost, že se rozejdete se svou opravdovou láskou, abyste se mohli soustředit na práci a vzdělání. Máte totiž svůj vlastní sen, který vyžaduje velkou dávku úsilí, aby byl zdárně dokončen. Nedělá vám problém najít si v této době partnera na zlepšení jinak osamocených nocí, ovšem poměrně brzy vás tento partner přestane zajímat a rozejdete se s ním, abyste mohli pokračovat v plnění svého snu. V soukromí se vypláčete a již na celou tu věc nikdy nezapomenete.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste byli vychováváni rodiči, kteří berou důraz na pracovní morálku, vzali jste si jejich slova k srdci a jste hodně pracovití. Neustále se snažíte zdokonalovat, bohužel na úkor vašeho soukromého života. Zdědili jste odvahu a horlivost svých rodičů a podle vás vám žádný váš cit nebude stát v cestě.

Nicméně v průběhu života vám přijde vašich partnerů líto, poněvadž jste se s nimi rozešli jen kvůli své kariéře. Jakmile získáte finanční zabezpečení, začnete o tomto přemýšlet a litovat svých činů.

Zdroj článku: