Sněžný únorový úplněk ve znamení temperamentního Lva se ponese v duchu síly, ráznosti a energie

Sněžný únorový úplněk ve znamení temperamentního Lva se ponese v duchu síly, ráznosti a energie
V únoru 2023 můžeme očekávat úplněk hned začátkem měsíce, tedy 5. února v 19 hodin a 28 minut. Únorový úplněk se ponese ve znamení Lva, kterému vládne Slunce.

Podle indiánské tradice se únorovému úplňku říká Sněžný úplněk. Také se mu říká Hladový úplněk. Je to z toho důvodu, že lidé považují únor za měsíc, ve kterém bývá nejvíc sněhu. Díky tomu může dojít k tomu, že bude nedostatek potravin. Lidem už docházejí zásoby z loňské úrody a příroda zatím neplodí. Díky tomu, že je únor považován za měsíc nedostatku, můžeme se setkat také s názvem Měsíc kostí.

Jelikož bude únorový úplněk ve znamení temperamentního Lva, ponese se v duchu síly, ráznosti a energie. Ovlivní nás také lví organizovanost a diplomacie. Nutno podotknout, že Lvi velmi špatně snášejí, když nejsou středem pozornosti a velmi špatně snášejí kritiku na svou osobu. Také velmi rádi prezentují své úspěchy.

Připravte se na to, že během tohoto období vyjdou na světlo světa naši kostlivci ve skříni. Na povrch vyvstanou záležitosti, kterých jsme se v minulosti obávali a také situace, které jsme nechtěli propustit. Také budeme toužit po tom, abychom zkusili něco nového a neobvyklého.

Spolehněte se na to, že únorový úplněk vám dodá na sebevědomí, zdůrazní vaši kreativní stránku a ujasníte si díky němu své priority a svůj žebříček hodnot. Máte chuť začít s nějakým novým kreativním koníčkem? Nebojte se, nakupte si pomůcky a jděte do toho. Pročistíte si hlavu a dokonale si odpočinete.

Buďte odhodlaní a svá rozhodnutí dělejte hned. Neodkládejte je na později. Velmi vám to pomůže v řešení vašich problémů, které díky tomu nebudou gradovat. Dokonce se může stát, že se dočkáte pochvaly, ať už ze strany zaměstnavatele, kolegů nebo rodiny.

Využijte svého odhodlání, přinese to ovoce, Zdroj: Ollyy/ Shutterstock

Nastává období, kdy můžete podlehnout milostnému pobláznění a jednorázovému dobrodružství. Také hrozí, že budete mít sklony k hádkám a konfliktům.

Během tohoto období se budeme muset naučit přijímat kritiku a čelit problémům. Pokud je pro vás tato problematika citlivým tématem, bude to pro vás náročný měsíc. Pokud se naučíte kritiku opravdu přijímat, bude jí méně a méně. Musíme si uvědomit, že pokud nemáme nějakou záležitost zpracovanou, neustále k nám přichází v nových a nových vlnách, dokud se něčemu novému nenaučíme.

V období únorového úplňku se zaměřte na oblast srdce a na jeho činnost. Zabrat může dostat naše srdce, aorta, krevní oběh a krevní tlak. Během úplňku se vyhněte operačním výkonům. Pokud to bude jen trochu možné, přeobjednejte se na jiný termín. Pokud trpíte srdečním onemocněním, sledujte více svůj krevní tlak a více odpočívejte.