Štíry, Lvy a Kozorohy čeká do konce srpna velké bohatství. Takto si ho pojistíte

Štíry, Lvy a Kozorohy čeká do konce srpna velké bohatství. Takto si ho pojistíte
Toužíme-li po penězích, s trochou snahy se může zadařit každému z nás. Následující znamení zvěrokruhu najdou v práci potěšení a jejich výkonnost se značně zlepší. Jste-li Štír, Lev či Kozoroh, vaše šance na velký výdělek do konce srpna je obrovská.

Patříte-li mezi uvedená tři znamení, máte velké štěstí. Zatímco spousta lidí bude přemýšlet, jak peníze vydělat, k vám se jen posypou. Poradíme vám, jak tohoto bohatství dosáhnout co nejdříve. Ale nezoufejte, pokud jste se v těchto znameních nenarodili. I pro vás máme rady, jak peníze ušetřit a nebýt v mínusu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Srpen je váš šťastný měsíc, ale konec si náramně užijete. Peníze se k vám jen posypou. Proč? Svou práci budete brát vážněji než kdy dříve – a u tak svědomitého a pracovitého člověka je to už co říci. Pokud vás nynější práce nebaví, nebojte se zažádat o změnu pracovní pozice. Pokud podnikáte, vymyslíte něco nového, co se bude prodávat hodně dobře.Do konce srpna se vaše zdravotní stránka také zlepší, tudíž vám nic nebude bránit rychle a efektivně pracovat.Získáte novou motivaci, co se týče zaměstnání. Možná je to nový spolupracovník, možná vyšší finanční ohodnocení. Motivace se nemusí týkat pracoviště, možné je i početí miminka, které vás povzbudí k vyšší finanční morálce.

Jak si bohatství pojistit: Budete mít sklony k přepracování. Nezapomeňte řádně odpočívat, aby si váš mozek odpočinul a vy jste mohli vykonávat skvělou práci.


    

Blíženci (21. května – 21. června)

Ke konci měsíce vás čeká velký nával energie. Nebudete vědět, co s ní. Nakonec se rozhodnete investovat ji do své práce, potažmo kariéry. Tím si zajistíte velké finanční ohodnocení a mastný zůstatek na svém bankovním účtu.Také si budete moci povšimnout touhy po úspěchu. V poslední době jste na tom psychicky nebyli nejlépe a nyní si budete chtít něco dokázat. To je skvělá příležitost začít být úspěšní ve svém zaměstnání. Tento životní úspěch je nejvíce viditelný a můžete se jím chlubit na potkání. Od 22. srpna budete také velmi zvídaví. Budete se zajímat o to, jak co funguje, jaké povinnosti mají vaši spolupracovníci na jiných pracovních pozicích a jak funguje celá firma. Nadřízený si může všimnout, že jste velmi aktivní, a to se projeví na vaší výplatní pásce.

Jak si bohatství pojistit: Nejdůležitější je nechlubit se ostatním, jak vám práce jde od ruky – mohli by vás využít jako svou soukromou banku, půjčku bez úvěru. Radujte se ze svého úspěchu, ale nenechte ho ovládnout vaši mysl – stále se věnujte pokroku, jako by se úspěch ještě nedostavil.

Nechlubte se příliš svými úspěchy
Nechlubte se příliš svými úspěchy | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Koncem měsíce vám to bude opravdu pálit. Nebude problému, který byste nedokázali vyřešit. Zároveň si všimnete všech chyb, kterých jste se dopustili v minulosti. Poučíte se z nich.Rozhodli jste se připravit na něco, co vám vydělá velké množství peněz. Tento plán zdokonalujete měsíce, možná i roky. Nyní přišel vhodný čas na realizaci, zjistíte, co je správné a co nikoli. Zbrklost u vás nebude mít místo. Chcete se stát úspěšnějšími, a proto se budete rozhodovat pomalu a svědomitě. Na konci měsíce si všimnete, jak hodně se vám vyplatilo čekat na vhodnou příležitost.

Jak si bohatství pojistit: Největší nepřítel, který vám může zpomalit růst bohatství (nikoli však zastavit), je člověk, kterého neznáte dobře a který vám může uškodit. Pokud se s někým rozhodnete spolupracovat, vybírejte pečlivě, komu své plány svěříte.

Jak uspořit nějaké peníze – tipy pro ostatní znamení

Beran (21. března – 19. dubna): Máte spoustu aktivit, za něž platíte, přestože si je můžete dovolit i zdarma. Popřemýšlejte, za co utrácíte, aniž byste nutně museli.

Býk (20. dubna – 20. května): Je-li vám smutno, utrácíte peníze. Chodíte do luxusních restaurací, salónů i hotelů, pokud cestujete. Zkuste navštívit něco levnějšího.

Rak (22. června – 22. července): Čeká vás trochu smutku, nekupujte zbytečně moc alkoholu, spíše problémy vyřešte racionálně.

Lev (23. července – 22. srpna): Zatoužíte po drahém oblečení, abyste zapadli do party lidí, které ani neznáte a kteří vás budou chtít využít. Raději si kupte něco, co využijete pouze vy.

Panna (23. srpna – 22. září): Zamyslete se, co je pro vás opravdu důležité. Možná zjistíte, že ta nejdůležitější věc se stane tou nejzbytečnější.

Váhy (23. září – 23. října): Neutrácejte za ostatní lidi a rázem zjistíte, o kolik falešných přátel přijdete, a kolik peněz ušetříte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Nekupujte si to, co vidíte ve svém okolí. Možná vás nové technologie nadchnou, ale nyní opravdu není vhodný čas ke koupi, pokud se nechcete dostat na mizinu.

Vodnář (20. ledna – 18. února): Vraťte se ke svému velkému koníčku a investujte pro dobro naší planety. Budete mít větší radost než kdybyste nakoupili zbytečnosti.

Ryby (19. února – 20. března): Dobré jídlo a pití pro vás bude prioritou číslo jedna, ale jedná se pouze o pamlsky, které za chvilku zmizí. Pečlivě zvažte, zda se jedná o dobrou koupi, než si něco koupíte.

Zdroje článku: