Jaká je povaha vašeho dítěte podle dne narození?

Jaká je povaha vašeho dítěte podle dne narození?
Věděli jste, že datum a den narození vaší ratolesti vám může napovědět, jaká ho zřejmě čeká budoucnost? Všichni lidé mají totiž své životní číslo, které určuje jejich osobnost. Zjistit ho lze snadno, stačí sečíst všechny číslice obsažené v datu narození. Nebojte se a odhalte povahu svého dítěte pomocí numerologie.

Číslo 1

Životní číslo jedna značí vašemu dítěti skvělou budoucnost díky jeho cílevědomosti, píli a odhodlanosti. Děti s tímto číslem jsou obdařeni kreativitou a originalitou. Vzhledem k tomu, že vaše dítě oplývá silnými vlastnostmi, mohou se mu však stát osudnými. Jeho nezávislost může být natolik silná, že se jednoduše postaví na špatnou stranu hřiště.

Číslo 2

Charakteristickým rysem pro děti s životním číslem 2 je klid. Právě ten je pro ně pohlazením po duši. Všimli jste si, že vaše dítko se snaží věci spíše urovnat než přilévat olej do ohně? Za to vděčí svému smyslu pro diplomacii a také smyslu pro týmovou práci. 

Číslo 3

Osobnost dítěte s číslem 3 představuje velkou kreativitu a citlivost. Tyto děti si umí užívat života, radují se z maličkostí, mají spoustu nápadů a myšlenek. Přehnaná kritika může být tím, kvůli čemu spadne jejich sebevědomí na nulu a snadno se vzdají svých snů.

Číslo 4

Je životním číslem vašeho dítěte číslo 4? V tom případě si zapamatujte, že stabilita a bezpečí jsou zásadní faktory vedoucí ke spokojenosti dítěte. U tohoto typu povahy je nesmírně důležitá rutina, vyhněte se chaosu, jinak ztratí pevnou půdu pod nohama.

Číslo 9: Vaše děti jsou skvělými společníky, zdroj: Rock and Wasp / Shutterstock

Číslo 5

Odvaha dětem s číslem 5 rozhodně nechybí. Dobrodružství je to, co jim koluje v krvi, mají rády výzvy a zábavu. S těmito malými neposedy se jistě nudit nebudete, postarají se o to, aby je šlo slyšet a staly se středem pozornosti. 

Číslo 6

Perfekcionismus a dokonalost jsou typickým znakem čísla 6. Možná vám vaše děti mnohdy dají zabrat, protože mají idealistickou povahu, můžete se však těšit z jejich smyslu pro povinnost, odpovědnost a zvláštní přitažlivost pro krásu.

Číslo 7

Děti s číslem 7 jsou malí filosofové, kteří se snaží najít odpovědi na své otázky. Možná jste si všimli, že jejich myšlení se od těch ostatních trochu liší. A to je to, co je dělá jedinečnými, skutečně se snaží objevit samu sebe. Pomáhejte jim hledat cestu a podporujte je v jejich přemýšlení.

Číslo 8

Výrazná osobnost, charakter a nápady jsou typickými rysy vašeho dítěte. Své city nedávají tak moc najevo, jsou ale silné osobnosti plné energie, kterou se snaží využít na velké věci. Kamenem úrazu pro ně bude respekt k učitelům a vyšším autoritám, a také určení hranic. Jejich povaha je však dovede k penězům a moci.

Číslo 9

Vaše děti jsou skvělými společníky, mají rády společnost kolem sebe. I když z nich srší velké charisma, jsou zranitelné a často se cítí nedoceněné. Jejich hlavními znaky jsou poctivost, čest a morálka.

Zdroje článku: