Jaká je vaše povaha podle držení vašeho telefonu?

Jaká je vaše povaha podle držení vašeho telefonu?
Věděli jste, že o vaší povaze mnohé prozradí i způsob, jakým držíte mobilní telefon? Jak telefon držíte, jak na něm píšete a jak s ním celkově zacházíte, dokáže vypovědět mnohé o vaší osobnosti.

Držíte telefon oběma rukama a píšete sms dvěma palci?

Pak nejspíš nemáte na nic čas, jste rychlí a umíte se i rychle rozhodovat. Vaše výkonnost je v práci výhodou, dokážete se rychle adaptovat na nové prostředí. Vaše povaha vám ale občas může komplikovat osobní vztahy. Často zažíváte strach a úzkosti. Bojíte se říct nebo udělat něco špatně. Pokud budete ke svým blízkým otevřenější, jistě to bude pro vaše vztahy přínosné.

Držíte telefon oběma rukama, ale píšete jedním palcem

V tomto případě jste disciplinovaní, opatrní a metodičtí. Věnujete pozornost detailům, jste chytří a spolehliví. Ostatní se o vás mohou opřít, protože jste dobří posluchači, vidíte pod povrch a umíte pokaždé dobře poradit. Vy vaše pocity naopak dobře skrýváte a nechcete je ukázat a ni nejbližším přátelům. Máte pověst samotáře a začnete naplno komunikovat, až když někoho poznáte lépe.

Držíte telefon oběma rukama? Jste rychlí a umíte se i rychle rozhodovat, zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Držíte telefon v jedné ruce a používáte palec stejné ruky

Pokud držíte telefon jen jednou rukou, jste mnohem sebevědomější, pohodovější, ale zároveň lehkovážnější lidé. Více riskujete, ale sklízíte ovoce. Jste energičtí, je s vámi zábava, ale zároveň umíte být bezohlední. Občas nevěnujete pozornost detailům, což vás může dostat do problémů. Jste rádi středem pozornosti a rádi o sobě mluvíte, ale pozor na to, že okolí vás může považovat za sebestředné. Nicméně pokud jde o lásku, jste rozvážnější a nic nechcete uspěchat.

Držíte telefon v jedné ruce a píšete ukazováčkem druhé ruky

Tento způsob používání mobilního telefonu často preferuje starší generace, která již nemá tak hbité prsty. Zároveň to o vás říká, že máte mnoho skvělých a kreativních nápadů, které se nebojíte realizovat. Jste chytří a laskaví. V milostném životě ale spíše stydliví, a to vám brání navazovat nové vztahy. Pokud ale někdo pozná, jací doopravdy jste, bude ohromen vaší osobností. Milujete ticho a pohodu, ale zároveň trávíte rádi čas se svými nejbližšími. Zároveň se vyhýbáte konfliktům a nemáte rádi hádky. Pokud vám něco udělá něco špatného, jste velkorysí a dokážete odpustit.

Držíte telefon v jedné ruc? Jste energičtí, zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Držíte telefon vodorovně

Pokud držíte telefon vodorovně, pravděpodobně mluvíte nahlas, abyste zapůsobili na své okolí. Chcete vzbudit pozornost a máte silný pocit vlastní důležitosti.

Posílání hlasových zpráv

Pokud posíláte hlasové zprávy místo textových, pravděpodobně jste příliš zaneprázdněni na to, abyste telefonovali nebo si dopisovali. Je to pro vás způsob, jak zůstat s okolím v kontaktu.

Převádíte řeč na text

Pokud namluvíte text a pak ho necháte převést na text před odesláním, jste pravděpodobně hodně zaneprázdněni. Nemáte čas si ani sednout a jste neustále v pohybu. Toto řešení je pro vás praktické, využíváte ho i při cestování a zaznamenáváte si své myšlenky, aniž byste je museli psát.