Velký podzimní horoskop pro zamilované: Býci se mohou těšit na klidný podzim, Ryby na nejlepší milostné období

Velký podzimní horoskop pro zamilované: Býci se mohou těšit na klidný podzim, Ryby na nejlepší milostné období
Po nezvykle teplém létě nás opět čeká podzim, který bude pro některá znamení naprosto zlomový, alespoň co se týče milostných vztahů.

Beran

Celý podzim bude ve vašem milostném životě až překvapivý klid. Zvrat nastane až 3. prosince, kdy začne být direktivní planeta Neptun, která vám pomůže pochopit, že v lásce je možné vše, jen to někdy může vyžadovat více úsilí. Konec podzimu tak přinese do vašich milostných vztahů více naděje a romantiky.

Býk

Býci se mohou těšit na poměrně klidný podzim, ve vztazích bude po většinu času vládnout klid a pohoda. 8. listopadu nastane úplné zatmění Měsíce ve vašem znamení, což je významná lunární událost, která posiluje harmonii ve vztazích. Ke konci podzimu si dejte pozor na zbytečnou žárlivost, mohli byste zbytečně ohrozit svůj vztah.

Blíženci

Na začátku podzimu to bude trochu vypadat, jako byste ani žádný milostný život neměli. Budete velmi pohlceni prací a koníčky a svého partnera budete mít tendenci zanedbávat. Naštěstí ale 30. října začíná svou retrográdní dráhu ve vašem znamení Mars, který vám má pomoci se více soustředit a zpomalit, abyste nepropásli důležité příležitosti a třeba i jen prosté okamžiky v lásce.

Rak

Začátek podzimu bude nejlepším milostným obdobím tohoto roku. Doposud nezadaní se mohou těšit na novou lásku, ti ve vážných vztazích naberou nový vítr a vztah s partnerem bude opět tak vášnivý jako na začátku. Zbytek tohoto období bude spíše poklidný bez větších zvratů.

Lev

Září i říjen se ponesou stále ve velmi slunečném duchu, alespoň co se vašich milostných vztahů týče. Možná vás tento neustálý klid vyvádí z rovnováhy, ale buďte za něj rádi. Po 1. listopadu totiž hrozí časté rozepře a hádky. Naštěstí se vám je podaří všechny zdárně vyřešit a konec podzimu se ponese opět ve velmi romantickém duchu.

Panna

5. září vstoupí Venuše do vašeho znamení, proto zkuste v tomto období udělat krok zpět a podívat se na svůj vztah z širší perspektivy. Pamatujte, že tento pocit je pouze dočasný. 2. října bude vaše znamení ovládat Merkur, který posílí vaše komunikační schopnosti, využijte toho a vyřešte si ve vztahu to, co vás trápí.

Váhy

9. září se Měsíc stane retrográdním, což nás bude nutit se zamyslet nad rovnováhou ve vztazích, abyste mohli podniknout kroky k tomu, aby byly oboustranně výhodnější. 29. září se do vašeho znamení přesune Venuše, která přinese do milostných vztahů čerstvý vítr a vy se přestanete trápit maličkostmi.

Štír

Začátek podzimu bude v poměrně konfliktním duchu. V polovině října však naleznete s partnerem znovu společnou řeč a podaří se vám všechna nedorozumění vysvětlit a vztah opět stmelit.

Střelec

16. listopadu vstupuje do vašeho znamení Venuše, můžete tedy očekávat více společenských aktivit a také smysluplnějších rozhovorů o životě, duchovnu a vesmíru. Střelec se sice rád baví, ale zároveň potřebuje, aby láska měla nějaký obsah.

Kozoroh

8. října se Pluto obrátí do vašeho znamení, což je ideální příležitost odhalit partnerovi tajemství, které před ním skrýváte. 9. prosince do vašeho znamení vstoupí Venuše, která vám pomůže si uvědomit, že závazek by měl být vždy vnímán jako výsada, nikoli jako povinnost.

Vodnář

23. října začíná vládnout vašemu znamení Saturn, který vám dá sílu se posunout ve vztazích kupředu. Druhá půlka podzimu se bude vyznačovat neobvyklým množstvím romantiky a úžasných společně strávených chvil.

Ryby

Podzim bude vašim vztahům nesmírně přát. 10. září nastane úplněk ve vašem znamení. Je to ideální příležitost strávit nezapomenutelný večer s partnerem. 23. října se ve vašem znamení otočí Juno asteroid, který řídí manželství a znatelně zintenzivní vaše milostné a láskyplné vazby. 

Zdroje článku: