Vodnář a partnerské vztahy v tomto týdnu? S blížícími se svátky možná zvažujete dlouhodobý závazek

Vodnář a partnerské vztahy v tomto týdnu? S blížícími se svátky možná zvažujete dlouhodobý závazek
Zamilovaní Vodnáři mohou pochodovat v rytmu svých vlastních bubnů - éra volné lásky nebyla nazvána "věkem vodnáře" pro nic za nic. Vodnář se příliš neohlíží na to, co by se "mělo" dělat, ale má svá vlastní pravidla, etické kodexy a morálku a všechny tři bere neuvěřitelně vážně.

Co vás, milí vodnáři, čeká v nadcházejícím týdnu?

Můžete se ocitnout rozpolceni soubojem touhy plnit své povinnosti a touhy volně létat. Také se můžete dostat do velkého boje o moc ve vztahu, možná takového, kterému se dalo předejít. Rozmyslete si, zda není možné udělat kompromis, aniž byste se vzdali svých ideálů. Pokud máte pochybnosti, vydržte. Proč plavat proti proudu, když můžete plout?

Odpoutejte se od pracovního stolu

Je ideální čas vyrazit s partnerem na společenské večírky. Dosáhnete tak mezi sebou větší harmonie než když zůstanete zavření mezi čtyřmi stěnami.

Váš milostný život se začíná rozhořívat. Možná hodně přemýšlíte o budoucnosti a o tom, jak by měla vypadat ta vaše.

Romantika na obzoru

Pro ty z vás, kteří žijí v páru je ideální čas, naplánovat si společná předsevzetí na rok 2022. Možná se rozhodnete vybudovat společné útulné hnízdo a přivést do něj nový život.

Vy nezadaní, máte velkou šanci na navázání nového romantického vztahu. Pozorně se dívejte kolem sebe. Ideální protějšek je možná blíže, než byste čekali.

Pokud jste odkládali truchlení nad rozchodem, je ideální čas si jím projít. Nová láska na sebe nenechá dlouho čekat.

Zdroje: