Partnerský horoskop na leden: Sebekritičtí Lvi, vyčerpaní Štíři, nezávazné Ryby

Partnerský horoskop na leden: Sebekritičtí Lvi, vyčerpaní Štíři, nezávazné Ryby
Od nového roku máme nová očekávání, ale ty nás často ve vztahu brzdí. Leden s sebou nese mnoho nových závazků, ale také za sebou vleče nevyřešené problémy z roku starého. Všechna znamení proto musí být velmi trpělivá.

Beran

Hledejte ve vztahu nové zkušenosti a otevřete svou mysl moudrosti, která vám může pomoci při vztahových problémech. Nová kniha, seminář nebo čas o samotě vám může usnadnit objevení nových řešení. 

Býk

Cesta skrze vztahy může být tento měsíc trochu náročná. Žárlivé scény, výčitky a hádky mohou být na denním pořádku. Pokud se vám nepodaří najít společnou cestu, nezoufejte, příští měsíc budete mít spoustu příležitostí vše napravit.

Blíženci

V lednu se ukáže, zda vaše láska dokáže přežít všechnu tu hořkost, zášť a žárlivost, která se ve vztahu může objevit. Ujasněte si, co od partnera chcete a co nejjednodušeji to vyjádřete. Je na čase obnovit rovnováhu mezi přijatou a vydanou energií. 

Rak

Stín, který jste ve vztahu objevili v prosinci nyní můžete pomalu prozkoumávat. Štěstí přeje uzdravování vztahů, trpělivé komunikaci a naslouchání. Netlačte na sebe a nechejte si dostatek času na nalezení nových vztahových pilířů.

Lev

Vaše sebekritičnost může negativně ovlivňovat váš partnerský vztah. Nepropadejte chmurám a trochu na sebe zatlačte, abyste se dostali zase ven. I když zrovna nemáte náladu, pohyb na čerstvém vzduchu dokáže zázraky. 

Panna

I jinak šťastné páry se mohou dostat do pasti nedorozumění a hádek. Můžete hledat rovnováhu mezi vaším osobním a partnerským životem. Pokud potřebujete, dejte si na chvíli pauzu nebo alespoň věnujte více času sami se sebou. Příští měsíc si s partnerem vše vynahradíte.

Váhy

Vaše nálada se může bez předchozího upozornění změnit rychlostí blesku. Pokud jste v posledních dnech některé nepříjemné pocity zametli pod koberec, budete nuceni problém vyřešit. Nečekejte s omluvou na vhodný okamžik, milujete-li svého partnera,posuňte váš vztah na první místo.

Štír

Začínáte být vyčerpaní přesilovými hrami v partnerských vztazích. Udělejte si jasno ve svých hodnotách a ujistěte se, zda i ten krátký čas, který spolu trávíte, plně využíváte. Ke konci měsíce budete mít daleko více chuti k dlouhým rozhovorům, které vás posunou na další úroveň.  

Střelec

Pokud vám něco na vašem partnerovi vadí, zkuste se nejprve podívat na své zásady. Stanovili jste si správné hranice nebo potřebujete dohodnutá pravidla změnit. Partnerský vztah se neustále vyvíjí a dohody je zapotřebí neustále obnovovat. Udělejte první krok a navrhněte své druhé polovičce změnu.

Kozoroh

Na začátku nového roku toho máte tolik na práci, že sotva stíháte myslet na svou lásku. 17. ledna vás však úplněk zpomalí a vy si můžete vychutnat příjemné rande se svou drahou polovičkou.  

Vodnář

V klidu Vodnáři, váš nový rok začíná až v únoru. Místo toho, abyste se vrhali do nových věcí, dokončete ty staré. Chcete se přestěhovat nebo učinit v osobním životě výraznější změny? Ideální doba na všechny změny je koncem ledna.  A těšte se, v únoru už se vše rozběhne podle vašich představ. 

Ryby

V lednu potřebujete více volného a nezávazného času pro své aktivity. Svou situaci partnerovi vysvětlete dostatečně včas a dohodněte si společný víkend raději až na konec měsíce. 

 

Zdroj: