Jaká jste osobnost podle typu prstýnků, které nosíte?

Jaká jste osobnost podle typu prstýnků, které nosíte?
Chcete vědět, co o vás prozradí váš prsten? Prozkoumali jsme několik nejoblíbenějších druhů prstenů, abychom zjistili, zda tomu vaše osobnost odpovídá.

Diamantový prsten

Diamanty jsou nejoblíbenějším z prstenů a mají nadčasovou kvalitu, která odolá zkoušce času. Broušení je navrženo tak, aby kámen zachycoval světlo z každého úhlu, takže máte zaručenou oslnivou jiskru. Kulaté diamanty často působí také elegantním, vintage dojmem, který podtrhuje jejich klasický vzhled. Nevadí vám, že se na vás všichni dívají: jste společenští, sebevědomí a spolehliví. Jste věrná přítelkyně a opravdová romantička. Pravděpodobně máte nadčasový styl a hodnotové tradice. Nevynakládáte energii na to, abyste vyčnívali z davu, ale naopak si ceníte věčných věcí, jako je rodina.

Zlatý prsten

Zlatý prsten, který je pravděpodobně druhým nejoblíbenějším, má čisté, moderní linie a je oblíbený u moderních nevěst. Pokud vás lákají alternativní svatební šaty nebo kombinéza, tenhle prsten se k nim skvěle hodí.  Říká se, že je projevem energie, stylu a krásy - pokud je to vaše volba, vsadíme se, že jste zábavná, spontánní a přijímáte vše, co vám život nabízí. Přitahují vás lidé a věci, které jsou nepředvídatelné a krásné. Tento hravý přístup vetknete i do oslav. Přesto se vaše mysl bude neustále vracet k tomu, kam můžete cestovat. Dobrodružství volá!

Zdobený prsten

Myslete na klasiku s moderním nádechem. Zdobené prsteny mají lesk a eleganci, ale jsou o něco originálnější. Ideální pro ty, kdo mají krátké prsty, protože díky němu vypadají delší. Máte kreativní sklony a jste stejně ostře zaměření jako jiskra prstenu. Máte odvážnou a individuální povahu, díky níž v životě i při plánování akcí s radostí podstupujete dobře promyšlená rizika. Milujete jedinečné věci, což znamená, že vaši hosté mohou očekávat spoustu jedinečných a kutilských prvků.

Smaragdový

Tento styl prstenu velmi sofistikovaný. Smaragdové prsteny mají tendenci být spíše nenápadné, a to díky podlouhlému tvaru a menšímu množství faset. Jako žena s tímto kamenem na prstě milujete minimalistickou eleganci a dáváte přednost jednoduchému, ale elegantnímu stylu ve všem, od oblečení až po domácnost. Vaše oslava to bude odrážet a bude vyzařovat čistou, svěží a moderní eleganci.

Stříbrný prsten

Jedná se o odvážný, dramatický a elegantní styl, který se hodí pro společenské typy, jež rádi udržují své přátele a rodinu v napětí. Jste rozhodně hlavní dámou svého životního příběhu a ráda jste hvězdou představení. Je taky ideální pro ty, kdo si plánují razit vlastní cestu. Ať už jde o plánování svatby, manželský život nebo kariéru.

Se srdíčkem

Ideální pro sentimentální lidi, kteří chtějí nosit své srdce na prstu. Svou lásku nemůžete vyjádřit lépe než velkým kamenem ve tvaru srdce na prstu. Prsten ve tvaru srdce je skutečným začátkem konverzace a je určen pro ty, kteří milují veškerou pozornost, která je na ně upřena. Nevadí vám vybočit z normálu; chcete dát najevo svou lásku a podělit se o ni se všemi kolem; a milujete veřejné projevy náklonnosti, díky nimž se váš partner cítí jako ten nejvýznamnější člověk na světě.

S perlami

Jste nezávislá žena, které se nebojí vyjádřit svůj názor. Prsteny s perlami jsou odvážné, alternativní a působí syrově, organicky. Ženy, které si vyberou tento výrazný prvek, jsou divoce nezávislé, větší než život, se sebevědomým smyslem pro styl a sebe sama.

Romantický

Ideální pro moderní romantiky. Prsten je klasicky romantický, jemně ženský a okouzlujícím způsobem třpytivý. Je pevně zakořeněný v tradičním stylu, ale v průběhu staletí neztratil na své popularitě, působí skutečně vintage dojmem. Nositelky těchto prstenů jsou věrnými přítelkyněmi, spolehlivými a organizovanými. Jste sofistikovaná a okouzlující; pragmatická a cílevědomá; stojíte nohama pevně na zemi, ale pro jistotu s pořádnou dávkou pohádkového kouzla.

 

Zdroje: