Patříte mezi nejrozhazovačnější znamení i vy?

Patříte mezi nejrozhazovačnější znamení i vy?
Ne každý umí skvěle hospodařit s penězi. Do hry samozřejmě vstupují určité faktory, jako je výchova a disciplína. Ale je tu jedna věc, kterou jste možná nevzali v úvahu: vaše znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, které znamení zvěrokruhu je na tom s penězi nejhůře.

Beran

Beran na tom není s penězi nejlépe, ale ani nejhůře. Ambiciózní ohnivé znamení má tendenci snadno shrábnout peníze a špatně s nimi nakládat. Utrácejí peníze rychleji, než je dokážou vydělat, a dokážou vydělávat velmi dobře. V konečném důsledku jde o nedostatek předvídavosti. Beran nepřemýšlí v dlouhodobém horizontu. Pohrdají plánováním a přemýšlením dopředu. Místo toho žijí okamžikem a nakupují impulzivně, což může mít časem negativní dopad na jejich bankovní účet.

Vodnář

Vodnář je kreativní, inteligentní a výstřední. Jejich bohémská povaha však může vést i k finančním problémům. Mají tendenci pracovat nedůsledně, často mění zaměstnání a mezi jednotlivými pozicemi si dávají na čas, aby měli svobodu a možnost volby, po které tak zoufale touží. Čas pro Vodnáře znamená víc než peníze. Jinými slovy, není to tak, že by Vodnáři s penězi neuměli zacházet, jen pro ně mají menší prioritu. To může časem vést k nedostatku peněz.

Blíženci

Blíženci mají vždy několik míčků ve vzduchu a udržet si přehled o svých vášních, projektech a koníčcích může být obtížné. Bohužel se tato touha namočit se do všeho může podepsat na jejich peněžence. Mají sklon rozhazovat peníze za různé aplikace, hry a hypotetické nápady. Blíženci by měli být opatrní s investováním a kryptoměnami. Peníze jim snadno proklouznou mezi prsty, protože jejich mysl je příliš rychlá na jakékoli hromadění, ať už peněžní nebo jiné.

Střelec

Střelci jsou známí svou impulzivitou a nezávislostí. Bohužel to ne vždy vede k finanční hojnosti. Střelec rád sbírá pocity, zážitky a vzpomínky. Proto utrácejí nesmyslné částky za cestování, letenky a ubytování, a to bez ohledu na to, jak levně nebo úsporně si myslí, že nakoupili.

Ryby

Emocionální a náladové Ryby jsou nejhorším znamením zvěrokruhu, co se týče peněz. Ryby mají tendenci o vydělávání peněz snít, místo aby je skutečně vydělávaly. Jejich umělecké nadání by sice mělo vytvářet cestu k zisku, ale ryby svou hodnotu podceňují. Jsou často nedostatečně placené a mají tendenci nechat si ujít příležitosti. Toto znamení je obzvláště dobré v manifestaci peněz, když je potřeba. Problémy jim dělá jen jejich udržení. Mají menší sklon plánovat dopředu.