Znamení zvěrokruhu, která jsou tak vnímavá, že umí téměř číst myšlenky. Je takové i vaše znamení?

Znamení zvěrokruhu, která jsou tak vnímavá, že umí téměř číst myšlenky. Je takové i vaše znamení?
Vaše znamení o vás může prozradit ledacos. Mimo jiné i to, jak moc intuitivní a empatičtí jste. Tato čtyři znamení jsou tak mimořádně vnímavá, že se může občas zdát, že ovládají telepatii a umí číst vaše myšlenky. Patříte mezi ně i vy nebo vaši známí?

Štír

Štíři jsou ke svému okolí hodně vnímaví a umí nahlédnout do podstaty každého člověka a odhalit jeho skutečnou povahu. Už po krátké době umí zjistit, jaké má kdo úmysly. Díky tomu jsou vždy o krok napřed před ostatními. Sami sebe naopak úplně pochopit nedokážou a ve svém nitru často svádí boje, i když to vůbec nedávají najevo.

Právě kvůli svým schopnostem a uzavřenému chování bývají vnímáni jako nejzáhadnější a nejmystičtější znamení. Svou intuici ale nezapřou. A protože se málokdy pletou, vždy umí dobře poradit. Když vás tedy před něčím varují, raději byste jim měli věřit a řídit se jejich radami. Umí také okamžitě prohlédnout jakoukoliv lež, takže to na ně s lhaním ani nezkoušejte.

Ryby

Citlivé a vnímavé Ryby mají nejsilnější intuici ze všech znamení a svým odhadem umí skutečně překvapovat. Téměř vždy vycítí, když se má stát něco špatného. I při těžkém rozhodování se spoléhají na svůj instinkt a vnitřní pocity. Umí proto předvídat také chování lidí kolem nich a občas se opravdu může zdát, že umí číst myšlenky. 

Většinou si vůbec neuvědomují, jaké schopnosti mají, protože si myslí, že podobnou intuici má každý. Jejich hluboké vnímání jim však slouží také jako inspirace, takže není divu, že většina Ryb je hodně kreativní a umělecky založená.

Váhy

Váhy nevěří, že mají velkou intuici a vnímají své okolí více než ostatní, přestože tomu tak je. Stejně jako Štíři bývají ztracené samy v sobě, ale když jde o druhé, málokdy se v nich zmýlí.

Když něco dobře odhadnou, většinou samy sobě nalhávají, že měly jen štěstí. Když se to ale stává téměř pokaždé, jde o opravdovou intuici a vnímavost. A tu v sobě Váhy rozhodně mají. Právě díky nim mají tak vyvinutý smysl pro spravedlnost a vždy vědí, čím mohou druhé potěšit.

Z lidí umí dobře vycítit jejich energii a po chvíli zvládnou odhadnout i jejich chování. Jednoduše tedy poznají, jestli jim stojí za to se s někým blíže seznamovat, nebo jestli to bude jen ztráta času.

Rak

Raci jsou citliví a emotivní, takže je nemůžete jen tak obelhat nebo oklamat. Jejich intuice a instinkt jim totiž pravdu stejně hned prozradí.

Druhé vnímají hlavně skrze emoce, na které jsou hodně citlivé. Jsou tedy hodně soucitní a umí se do druhých vžít. Díky tomu umí také předvídat, jak se ostatní budou chovat nebo jaké emoce budou po nějaké události cítit.

Na ně si tedy se lží nevystačíte. Přestože se totiž někdo tváří, že je v klidu a nic se s ním neděje, Raci poznají, že ho uvnitř něco trápí a dokážou mu pomoci se s jeho pocity vyrovnat.

Zdroje článku: