Horoskop na září 2023: Vodnáři se naučí spokojit se s málem, Raci budou zaneprázdnění

Horoskop na září 2023: Vodnáři se naučí spokojit se s málem, Raci budou zaneprázdnění
Září je pro mnohé z nás měsícem změn. A nejen těch teplotních. Nejinak tomu bude tento rok. Spousta z nás se může těšit na lepší pracovní podmínky i finanční ohodnocení. Je to i váš případ? Jaké dny pro vás budou ty nejlepší a kdy se raději mít na pozoru?

Většina z nás bude mít svůj šťastný den uprostřed měsíce. 14. září je totiž novoluní v Panně. To nám přinese nový pohled na naši situaci, dovolí nám ji řešit. Na druhou stranu úplněk v Beranu nastane 29. září a nabídne nám touhu po zábavě, která nemusí být u všech dobrá. Co vás čeká v září?

Beran (21. března – 19. dubna)

Na zábavu nebudete mít ani pomyšlení. Práce se vám nakupí. Záleží na vás, zda to budete považovat za dobrou či špatnou zprávu. Myslet i na svou psychickou pohodu bude hodně důležité, aby nedošlo k syndromu vyhoření.

Šťastné dny: 15. a 29. září budete mít nadbytek energie. Využijete ji ke svému prospěchu a začnete hýčkat sami sebe.

Buďte opatrní ve dnech: 14. září se budete soustředit jen na práci, vaše psychika to nemusí ustát. 24. září si budete připadat na všechno sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vyděláte více peněz než obvykle, ale o to větší budete mít tendenci utrácet. Od 4. září si začnete užívat každou chvíli v životě. 29. září buďte v psychické pohodě, tento den očekávejte mnoho emocí z vaší strany.

Šťastné dny: 14. září si najdete nové koníčky, které vás naplní. Den poté si z těch koníčků vyberete pár nejdůležitějších.

Buďte opatrní ve dnech: 15.-19. září bude vaše touha utrácet nejvyšší, s nákupy nebudete spokojeni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Připravte se na návštěvu své rodiny, a to po většinu měsíce. Nebude vám to příliš příjemné, možná zauvažujete, že odjedete pryč, či to budete předstírat. Cokoli budete chtít podniknout, poraďte se o tom se svými přáteli.

Šťastné dny: 20.-22. září splníte své předsevzetí nebo po jeho splnění přestanete toužit.

Buďte opatrní ve dnech: V první polovině měsíce budete mít pocit, že nikdo nerespektuje vaši touhu po soukromí.

Rak (22. června – 22. července)

Až do 23. září nebudete mít chvilku na odpočinek. Všechny starosti a povinnosti jako by se spolčily proti vám. Do 15. září navíc budete mít pocit, že se ze svých povinností nemůžete vyhrabat. Lidé měnící svůj život vám budou koncem měsíce vzorem.

Šťastné dny: Od 29. září dosáhnete svého cíle v kariéře. Je možné povýšení.

Buďte opatrní ve dnech: Od 12. do 15. září budete bombardováni prací tak, že to nebudete zvládat.

Raci budou zahlceni starostmi a povinnostmi
Raci budou zahlceni starostmi a povinnostmi | Zdroj: Andrii Iemelianenko / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento měsíc bude o majetku a penězích. Pozor na neustálý pocit, že váš soused toho má mnohem více než vy. Také budete za sebe hodně utrácet, zejména co se týče vzhledu. Co se týče zaměstnání, hlídejte si pracovní příležitost, která zlepší váš život.

Šťastné dny: 3. září najdete své pravé já. 13. a 14. září navýšíte svůj finanční příjem. 30. září se zbavíte stresu, pokud vycestujete.

Buďte opatrní ve dnech: 4.-10. září vydáte energii, abyste se pokusili dokončit projekt, který již několikrát ztroskotal.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete značně pochybovat o svých schopnostech. Neustále se budete ptát sami sebe, zda jste udělali vše, co bylo ve vašich silách. Věřte tomu, že ano. Ze svých chyb se poučíte a tím se opět uklidníte.

Šťastné dny: 14. září se pobavíte, odpočinete si od všedního života. Od 16. do 18. září se budete plně soustředit na vše, co děláte.

Buďte opatrní ve dnech: Od 4. do 15. září (vyjma 14. dne) zlenivíte kvůli svému strachu z neúspěchu. 28. září budete mít pocit, že po finanční stránce jste k ničemu.

Váhy (23. září – 23. října)

Práce je jistě hodně důležitá, ale odpočinek tento měsíc bude nezbytnější. Neochuzujte se o dostatek spánku a nepracujte na úkor svého pohodlí. 14. září opusťte osobu či činnost, která vám pouze škodí.

Šťastné dny: Poslední zářijový týden zjistíte, že někdo z vašich známých s vámi jedná mnohem mileji než jste si dosud mysleli.

Buďte opatrní ve dnech: 15. září hrozí nekontrolovatelný vztek, zjistěte proto příčinu své nervozity ještě před tímto dnem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše rozvrácené vztahy se začnou pomalu lepit dohromady. To se týče převážně rodinného kruhu. Také si začnete uvědomovat, že spousta vašich přátel vám škodí, a začnete se selekcí. Dobří přátelé vám pomohou v kariéře.

Šťastné dny: 28.-29. září vymyslíte nový plán, co se týče práce. Změna vás hodně potěší.

Buďte opatrní ve dnech: 4. a 5. září se může vrátit expartner, nebude to příjemné shledání.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Čekají vás velké změny v práci. Nejspíše změníte své místo působení. Současná práce vás již tolik nenaplňuje a ani nesplňuje vaše finanční očekávání. Naštěstí se již brzy naskytne skvělá příležitost, které byste se měli chopit.

Šťastné dny: 13.-18. září najdete zajímavou pracovní nabídku, která naplní váš život. Od 29. září se začnete pořádně bavit.

Buďte opatrní ve dnech: První týden v měsíci bude pro vás těžké si uvědomit, že potřebujete změnu. Pozor na výkyvy nálad.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sebevzdělávání bude vedle silné pracovní morálky velmi důležité, abyste ve svém zaměstnání zazářili, a to po většinu měsíce. Poté potkáte výzvy, které otestují vaše znalosti. Uspějete a užijete si pochvalu ze strany nadřízených.

Šťastné dny: Radost z nostalgie zažijete od 10. do 17. září vždy, když navštívíte známá místa.

Buďte opatrní ve dnech: 29. a 30. září budete přecitlivělí, jakmile se nepohodnete se členem rodiny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nespokojenost je slovo, které odráží váš život v devátém měsíci tohoto roku. Nemáte tak luxusní život, jak si přejete. Váš úděl je koncem měsíce zjistit, že ho vlastně nepotřebujete. Pozor na nadměrné utrácení.

Šťastné dny: 28. a 29. září se setkáte s moudrým člověkem, který vám vhodně poradí.

Buďte opatrní ve dnech: od 8. do 15. září budete příliš utrácet, abyste oslnili své okolí.

Ryby (19. února – 20. března)

Čeká vás rozhodování, co je pro vás důležité a co nikoli. V polovině měsíce zjistíte, co vás drželo zpátky, a necháte to odejít. Začnete nový, pro vás lepší život. Konec měsíce značí lepší příjem vaší domácnosti.

Šťastné dny: 4.-12. září se zaměříte na své sny a začnete je realizovat.

Buďte opatrní ve dnech: 14. a 15. září si dejte pozor na nejbližší příbuzné, mohou zmařit vaše plány.