Že introverti jako influenceři neuspějí? Profil Haegreendal dokazuje pravý opak

Že introverti jako influenceři neuspějí? Profil Haegreendal dokazuje pravý opak
Klidný rodinný život ve zrychleném jihokorejském městě, to zní skoro jako fikce. Kim Sang-mi na svém YT kanále a instagramovém profilu Haegreendal ukazuje, že to pravé životní štěstí může člověk najít právě doma.

V jednoduchosti je síla

Kim Sang-mi není úplně typická influencerka. Na jejím profilu nenaleznete módní hauly, tipy na kosmetiku, stejně tak její youtubová videa neoplývají rychlými střihy a akcí. Přesto si ale našla mnoho příznivců, kteří hltají každý její příspěvek jak na YouTube, tak na Instagramu. Sang-mi svým originálním formátem představuje úplně novou dimenzi provádění obligátních, neoblíbených domácích prací. Po zhlédnutí několika videí budete mít zkrátka chuť přeorganizovat si šatník, upéct nějaký dezert, a ještě k tomu umýt podlahy a vyprat záclony. Zajímavé také je, že ve svých vlozích většinou nemluví a své myšlenky a poznámky přidává pouze ve formě titulků, čímž dává vyniknout také kouzlu příjemného ticha v domácnosti.

Peníze nemusí vždy přinést štěstí

Tuto myšlenku Sang-mi rozvíjí prakticky v každém svém příspěvku, jak přímo tak nepřímo. Ona totiž to pravé štěstí našla právě doma během starosti o děti, ale i díky "povinnostem", které naplňují její den. Svým obsahem se tak snaží předat, jak důležité je vážit si vzduchu který dýcháme, vody, kterou pijeme a půdy ve které pěstujeme plodiny. I video, ve kterém Sang-mi sadí sazeničky salátu na vás bude působit emočně příjemným dojmem.

Není to jen máma v domácnosti

Ona totiž to pravé štěstí našla právě doma během starosti o děti, ale i díky "povinnostem", které naplňují její den.

Ačkoliv na svůj YouTube kanál sdílí především videa práci v domácnosti, editování a vaření rozhodně není vše, v čem je dobrá. Na svůj Instagram často přidává ukázky svých kreseb, pokud se zrovna doma nestará o děti, živí se Sang-mi jako ilustrátorka. Její láska k rodině a rodinnému životu se ale často promítají i do jejích kreseb.

Zdroje: