Co u vás spouští úzkost podle vašeho znamení zvěrokruhu

Co u vás spouští úzkost podle vašeho znamení zvěrokruhu
​​​​​​​Úzkost není to samé jako stres, ovšem má k němu velmi blízko. Pokud zažíváme stavy úzkosti, máme pocit, že jsme v nebezpečí, přestože na to nemusí existovat racionální odůvodnění. Snad každý člověk si někdy úzkostí prošel. Podívejte se, co spouští úzkost zrovna u vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte soustavný strach, že nedosáhnete svého vytyčeného cíle. Vaše úzkost se spustí vždy, když si svůj cíl dáte hodně vysoko a v duchu pochybujete, zda ho zvládnete docílit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rádi jste někde, kde to znáte. Nemáte rádi, pokud jste ve větší skupině lidí, a pokud musíte odjet daleko od svého domova pro pracovní účely, úzkost vás ovládá.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše úzkost je nejčastěji způsobena tím, že lidem nevidíte do hlavy, a tudíž nevíte, jak vás ve skutečnosti vnímají. Vaše úzkost dokáže ovládnout způsob vašeho chování a vnímání ve velké míře.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vám někdo řekne, že něco děláte špatně, projevujete úzkost a horlivě přemýšlíte, kde jste udělali chybu. Úzkost přetrvává, dokud to nezjistíte.

Raci horlivě přemýšlejí, co udělali špatně, Zdroj: Billion Photos/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se vám nedostává vytoužené pozornosti nebo se něco vymyká vaší kontrole, nastane přesný opak toho, na co jste zvyklí, a nastupuje úzkost, jíž nedokážete kontrolovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedokážete přijmout jakékoliv chyby vzhledem k vaší povaze. Úzkost u vás vyvolává strach ze selhání, strach, že nedokážete udělat to, co jste ostatním lidem slíbili.

Váhy (23. září – 23. října)

Nestabilita je vaše noční můra. Pokud ve vašem životě nastane událost, s níž si nebudete vědět rady, stanete se bezmocnými a nastoupí úzkost, která potrvá tak dlouho, dokud se věci nevyřeší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš spouštěč úzkosti je fakt, že budete připraveni o svůj prostor a klid, které potřebujete k úspěšnému fungování a které podporují vaši kreativitu. Člověk, který vás o toto připravil, to během vaší úzkosti nebude mít lehké.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vám někdo řekne, co máte dělat a jaká pravidla musíte dodržovat, neposlouchá se vám to dobře. Vyvolá to ve vás úzkost, poněvadž vaše svoboda je rázem narušena.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nevýkonnost při vaší práci nepřichází v úvahu. Pokud zjistíte, že máte zpoždění nebo svou práci nemůžete dokončit, je to pro vás ta nejhorší chvíle ve vašem životě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

K nikomu nechováte nenávist více než k lidem, kteří jsou až příliš přilnaví. Potřebujete prostor k sebezdokonalování a poskytujete ho i ostatním. Pokud někdo vyhledává vaši přítomnost nadměrně, spustí u vás úzkost.

Ryby (19. února – 20. března)

Nic u vás nespouští úzkost více než fakt, že vám lidé nerozumí a nechápou vaši současnou těžkou situaci.

Zdroj článku: