Co přinese měsíc březen vašemu znamení podle tarotu?

Co přinese měsíc březen vašemu znamení podle tarotu?
Kozorozi budou ještě chladnější logici než obvykle, Panny sebevědomě přebírají kormidlo a Blíženci se těší do hospody. Jaký březen bude mít vaše znamení?

Beran

Desítka holí

Tady se někdo chce strhnout. Přetěžujete se „pro dobro ostatních“, ale ptali jste se jich, jestli o to stojí? Nejenže nemůžete unést to, co jste si naskládali na bedra, ale možná nutíte své blízké přihlížet tomu, jak se pod tíhou kroutíte, čímž jim rozhodně neprospíváte. Uberte, uvolněte se.

Býk

Velekněz

Březen je pro vás ve znamení studia, duchovna a klidu. Možná objevíte nový myšlenkový směr, který by vám mohl pomoci v osobním rozvoji. Toto je příznivý měsíc pro ty z vás, kteří se už dlouho chystají naučit se něco nového. Nezanedbávejte v březnu čaje na prokrvení mozku a nezapomínejte taky relaxovat.

Blíženci

Trojka pohárů

Ačkoliv je březen měsícem Ryb a Berana, to vy budete ve svém živlu. Tarot vám předpovídá přátelská setkání, milou zábavu a možná víc než jednu skleničku navíc. Ty z vás, kteří drželi suchý únor, aby své tělo naučili o něco méně hýřit, tahle předpověď nepotěší, ale klasičtí Blíženci se mohou radovat. Víno, ženy, zpěv – všechno bude!

Rak

Pětka pohárů

Ráčci, vy jste si nevytáhli nejšťastnější kartu. V březnu vaše zimní chmury ještě nekončí. Ti z vás, kteří dosud ulpívali v nezdravém vztahu, budou tento měsíc vysvobozeni, ale na radost z odcházejících negativ si budete muset ještě počkat. Možná je ale celá ta temnota jen ve vašem nitru. Uvažujte o vyhledání psychologa nebo se zkontaktujte s dobrými přáteli. Vaše citlivé dušičky by tenhle měsíc neměly být samy.

Lev

Trojka mečů

Ani vy jste do tohoto měsíce nevykročili tou správnou nohou. Máte sice vše, co potřebujete k úspěchu, jen odvaha chybí. A co hůř – i pověstná lví sebedůvěra vás tentokrát nechá na holičkách. S většími projekty v březnu raději nespěchejte. Mohli byste zakopnout o vlastní nohy.

Panna

Královna pentáklů

Tenhle měsíc je v nejlepších rukách – těch vašich! V březnu se chápete otěží a je to jen dobře. Váš organizační talent a temperament je na mimořádné výši. Ať už se chystáte reformovat domácnost nebo práci, běžte do toho a ukažte jim, jak se to dělá.

Váhy

Soud

Vy Váhy a vaše váhání… Pro tenhle měsíc je mu konec. Karta Soud vám přináší východiska a řešení problémů, které už jste dávno odepsali. Možná dokonce znovu objevíte dlouho odložený koníček. Co se zkusit prohrabat harampádím na půdě nebo ve sklepě? Třeba tam najdete svou starou kytaru nebo rozepsané povídky, které by si zasloužily dokončit.

Štír

Dvojka holí

No jo, vyčkávání, to vám jde. Máte své plány, ale ještě se necítíte úplně připraveni je zrealizovat? Pak jste se, jako vždy, se svou pověstnou intuicí zase trefili do černého. Ještě není čas činu. Jestli se dá váš březnový čas nějak nazvat, tak jedině časem zkoumání, plánování a vybírání

Střelec

Čtyřka holí

Vy z toho vždycky vyjdete jako vítězové. A výjimku neděláte ani v březnu. Je pro vás časem radosti a oslav s přáteli a rodinou. Možná budete slavit jen tak – oslavovat radost ze života. Ale jak vás karty znají, viděly by to spíše na oslavu vašich úspěchů.

Kozoroh

Rytíř mečů

Rozvážní a nepřístupní jako vždy. Tento měsíc si vše rozmýšlíte s logikou, která je obdivuhodná a nezvyklá i na vás. Dejte si jen pozor, aby vaše chladná mysl nepřerostla v neústupnost a protivnost. Hrozí, že při sebemenším nepochopení vašich záměrů ze strany ostatních byste mohli být popudliví a vyvolávat konflikty.

Vodnář

Viselec

Tento měsíc nemáte chuť se do čehokoliv plést a vaše okolí vás tak potká jen málokdy. Spíše budete zalezlí, když ne ve svém pokoji, tak alespoň ve své mysli. Nemáte povinnost nikomu nic vysvětlovat, ale starostlivé okolí by možná ocenilo, kdybyste jim objasnili, že ve vašem případě nejde o apatii, ale o zdravou nepřerušovanou meditaci.

Ryby

Sedmička pohárů

Tento měsíc je slunce ve vašem znamení, takže jste sice sami sebou, ale to i se svými stinnými stránkami. Máte tendenci stavět vzdušné zámky. Namlouvat si, že všechno bude úžasné a nic pro to neudělat, nebo naopak malovat čerta na zeď. Nemá smysl vám radit, abyste se postavili nohama na zem. Teď to nepůjde. Raději požádejte dobrého přítele, aby hlídal vaše výdaje a nenechal vás udělat nějakou šílenost.

 

Zdroj:

  • autorský článek