Jak moc jste podle astrologie přitažliví?

Jak moc jste podle astrologie přitažliví?
Někdo je přitažlivý více, někdo méně. Věděli jste ale, že v tom může hrát roli i astrologie, přesněji znamení, v němž jste se narodili? Je to tak. V první řadě je třeba si uvědomit, že každý z nás je nějakým způsobem přitažlivý.

Podívejte se, jak jste v závislosti na znamení, v němž jste se narodili, přitažliví. Zde je seznam znamení od nejméně atraktivního až po to nejvíce přitažlivé.

12. Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé na vás mají rádi vaši tajemnou osobnost a svůdné oči. Na druhou stranu jste velice podezřívaví. Připadáte lidem arogantní a jste extrémně žárliví. Abyste se ostatním líbili, chce to trochu důvěry.

11. Váhy (23. září – 23. října)

Lidé na vás mají rádi váš pozitivní přístup k životu, ale problém nastává tehdy, kdy se cítíte osamělí a zanedbaní ostatními lidmi. To lidi spíše odrazujete. Rádi soudíte ostatní, obzvláště podle vzhledu.

10. Býk (20. dubna – 20. května)

Ostatní přitahujete svou upřímnou loajalitou, avšak ani to nestačí k tomu, aby si o vás ostatní mysleli, že jste dostatečně přitažliví. Chráníte svou lásku, což je občas špatně –⁠ lidé se mohou cítit utlačovaní, a proto s vámi nevydrží.

9. Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé na vás milují vaše vlasy a velké sebevědomí. To sebevědomí však může být zhoubou trvalého vztahu. Nikdo nemůže být lepší než Vy, a proto vás nepotěšíme, že jste skončili na devátém místě, co se týče přitažlivosti, poněvadž neustupujete.

8. Panna (23. srpna – 22. září)

Okouzlující osobnost a krásná pleť je to, co na vás lidé milují. Bohužel máte příliš vysoké požadavky a standardy, a tak se často stává, že pro ostatní přestanete být atraktivní.

7. Blíženci (21. května – 21. června)

Lidem se na Vás líbí vaše vtipkování a dobře tvarovaná tvář. Nicméně trochu vám to kazí vaše hádavost, nestálost, tajemství provázející vás a vychloubačnost. Kvůli těmto vlastnostem nejste příliš atraktivní.

6. Ryby (19. února–20. března)

Lidem se líbí vaše oči a intuitivnost, ale kazí vám to vaše citlivá povaha, která snižuje vaši atraktivnost. Nicméně to není nejhorší a vy jste středně atraktivní člověk.

5. Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Úsměv a optimismus jsou vašimi hlavními předpoklady k přitažlivosti. Jste tím nejatraktivnějším znamením pro všechny milovníky přírody –⁠ a těch není málo.

4. Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Oddanou povahu mají na vás rádi všichni. Máte velmi málo přátel, což vás u nejednoho protějšku vyzdvihne nahoru. Jste čtvrté nejlepší znamení ohledně přitažlivosti, tak na to buďte patřičně hrdí.

3. Rak (22. června – 22. července)

Vaše nevinná tvář působí na ostatní dobrý dojem. Váš smysl pro rodinu se líbí mnoha lidem, a proto jste pro ostatní hodně atraktivní.

2. Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše dravost a cíl dosáhnout všeho, co si usmyslíte, z vás dělá toho pravého člověka na život. Nic nemyslíte špatně, jen občas jevíte známky tvrdohlavosti a zbrklosti, což vás posouvá na druhé místo.

1. Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste ten nejneodolatelnější člověk z vašeho okolí. Jste výstřední i tajemní, což se ostatním na vás opravdu líbí. Vaše dobré srdce a schopnost kdykoliv pomoci vás vyšvihla až na první místo přitažlivosti. Gratulujeme!

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.bonobology.com