Andělský horoskop: Raci, co pro vás chystá Archanděl Gabriel na rok 2022?

Andělský horoskop: Raci, co pro vás chystá Archanděl Gabriel na rok 2022?
Komunikace je základem všech mezilidských procesů, pokud vám tedy bude v roce 2022 dělat v některé oblasti problémy, obraťte se na archanděla Gabriela, jenž vám připraví několik různých cest, jak spletitý uzel v komunikaci rozmotat

Jak dokáže Gabriel v roce 2022 pomoci

Široké pole působení archanděla Gabriela znamená, že vám bude schopen pomoci opravdu v čemkoliv, co vás bude trápit. Pro některé z nás bude následující rok 2022 obdobím plným velkých změn a nových začátků, což s sebou však přináší spoustu otázek, jak tyto momenty zvládnout.

Čeká-li vás příchod nového potomka, pak u vás bude Gabriel neustále přítomen a bude vyčkávat, aby byl schopen vám poradit ihned, když jeho rada bude potřebná. Vedle návodů pro konkrétní situace vás bude také podprahově upozorňovat na to, že děti je nutno vychovávat a určovat jim směr, protože bezprizornost může vést k velkým problémům.

Jako opora při vás archanděl síly bude stát i tehdy, budete-li se potýkat s váznoucí komunikací v osobním nebo pracovním životě. 

Andělský horoskop a původ Gabriela

Andělské horoskopy se můžou zdát jako zajímavá alternativa pro ty, kteří spíše než vesmíru, věří nebesům. Toto tvrzení však není úplně pravdivé, neboť obě tyto dimenze se v horoskopu propojují.

Podle data vašeho narození vám astrologie dokáže říct, k jakým vlastnostem máte díky znamení zvěrokruhu predispozice, a zároveň i jaké životní cesty se vám otevírají. Stejným způsobem jsou dáni i andělští patroni, které Bůh seslal na zem proto, aby dávali pozor na svěřence konkrétního astrologického znamení.

Archanděl Gabriel je velkou osobností nebeské historie. V křesťanské literatuře, jak pak vyobrazován jako nebližší pomocník Boha, který jej bere jako své spojení se zemským životem. 

Které znamení zvěrokruhu Gabriel opatruje 

Pro rodinně založené osobnosti ve znamení Raka není vhodnějšího andělského strážce, než je archanděl Gabriel. Bude vás vést při přípravách na roli rodiče, stejně jako dodá sílu a nápady těm, kteří tuto roli už nějaký čas zastávají. Raci jsou velmi citlivým znamením, a patříte-li do jejich řad, může se stát, že budete v roce 2022 z někoho hluboce zklamáni a vaše duše bude zraněná.

Gabriel moc dobře ví, že prožíváte věci velmi intenzivně, a proto bude neustále připraven zasáhnout, aby vaši vnitřní bolest odehnal.

Moc, která byla archandělu Gabrielovi dána je obrovská. Tento nebeský strážce není nazýván ,,boží silou“ jen tak, neboť právě on je tím nejvěrnějším nebeským poslem. Většina andělů se zaměřuje na několik konkrétních oblastí, kde je jejich pomoc nejefektivnější.

Gabriel pomáhá nejčastěji při komunikaci, rodičovské péči, ztrátě motivace nebo úzkostných stavech. Je však natolik mocný, že vedle toho dokáže být nápomocen ve všem, o co jej jeho lidský svěřenec požádá.

Pokud budete v roce 2022 řešit kariérní problémy, Gabriel vám přispěchá na pomoc stejně rychle, jako když budete potřebovat pomoci s výchovou své ratolesti. Kde však radami ,,archanděl síly“ nebude vůbec šetřit, je mezilidská komunikace. Ta vám během roku může dělat problém v rámci rodinných vztahů i v pracovním kolektivu. Máte však štěstí, Gabriel je mistrem komunikačních dovedností, a tak vás jeho rady a znamení nasměřují přesně tam, kde potřebujete být.

A které znamení zvěrokruhu je tedy svěřeno do rukou archanděla Gabriela?

Pro Gabriela je důležitá i motivace jeho svěřenců pro plnění pracovních povinností či inspirace těch, kteří se živí uměleckým řemeslem. Jestliže se budete potýkat s prokrastinací a ztrátou chuti něco tvořit nebo se někam posunout, prostřednictvím skrytých znamení vám váš andělský patron ukáže nové rozměry a možnosti, které jste před tím neviděli nebo nevnímali.

 

Zdroje: