Pětice znamení zvěrokruhu, která jsou pro muže nejpřitažlivější. Je mezi nimi i to vaše?

Pětice znamení zvěrokruhu, která jsou pro muže nejpřitažlivější. Je mezi nimi i to vaše?
Přitažlivost samozřejmě není jen o vzhledu. Charisma, smysl pro humor, vaše vlastnosti, i styl o vás mohou říct hodně. Proto nám určení vaší atraktivity pro opačné pohlaví může usnadnit i horoskop. Patříte podle astrologie i vy mezi ty nejpřitažlivější ženy?

Štír

Štírky jsou energické, mocné a vždy si jdou za tím, co chtějí. Dokud toho nedosáhnou, nic je nedokáže zastavit. Proto se také řadí mezi ty nejatraktivnější znamení. Nebojí se mužům projevovat svou oddanost a lásku a dávat najevo svou zamilovanost, což je dělá přímo neodolatelnými. Jejich největšími přednostmi jsou jejich svůdné hypnotizující oči a tajuplná povaha. Muže si poté dokáží snadno omotat kolem prstu a ti se ve vztahu se Štírkou mohou cítit trochu jako otroci. Snažte se tedy svým partnerům dávat trochu větší volnost.

Čtěte také: Znamení, která se nejčastěji uráží a která mají sklony k manipulativnímu chování

Váhy

Váhy jsou elegantní a harmonické. Mají smysl pro estetiku a přitažlivé jsou hlavně díky svému šarmu a citlivé povaze. Nejkrásnější jsou ve společnosti přátel a lidí, kteří je mají rádi. Snaží se, aby všichni kolem nich byly spokojení a umí vykouzlit příjemnou a přátelskou atmosféru. Jsou milujícími partnerkami, jsou nekonfliktní, nesobecké a do vztahu se snaží dávat všechno.

Čtěte také: Každý z nás má ve svém znamení skryté vlastnosti. Víte, jaké to jsou?

Lev

Lvice umí okamžitě upoutat pozornost každého, kdo projde kolem. Jejich sebevědomí, inteligence a vůdčí charakter jsou totiž pro ostatní velmi přitažlivé. Navíc o sebe hodně pečují a většinou dobře vypadají. Jsou rády středem pozornosti a muže zaujmou hlavně svou vášní a ohnivostí. Jsou však velmi hravé a většinou se snaží chovat nedostupně. Když se zamilují a jejich partner jim věnuje dostatečnou pozornost, umí být i dobrými partnerkami. Mají však sklony mužům lámat srdce a umí se chovat i hodně povýšeně. 

Čtěte také: Vyberte si osobní esenciální olej podle svého astrologického znamení

Rak

Račice jsou atraktivní především pro svou kreativní mysl, představivost, ale i oddanost a lásku, kterou mužům dokáží projevit. Jsou považovány za nejhezčí ženy zvěrokruhu. Do vztahů jdou vždy naplno a za svého partnera by obětovaly všechno.

Čtěte také: 3 nejvěrnější přátelé podle znamení zvěrokruhu

Panna

Panny jsou přitažlivé hlavně svou nevinností, něžností a půvabem. Jsou velmi romantické a mají rády, když o ně muži pečují a chovají se k nim s úctou. Vždy se snaží vše dělat dokonale a věnují pozornost i každému detailu, což se snaží vnést i do svého milostného vztahu.

Čtěte také: Neřesti podle znamení zvěrokruhu. Máte sklony k nevěře, lenosti nebo alkoholismu?