5 šťastných znamení a další předpovědi Baby Vangy pro rok 2022

5 šťastných znamení a další předpovědi Baby Vangy pro rok 2022
Bulharská věštkyně Baba Vanga během svého života zanechala mnoho předpovědí do budoucna. Její slova lze interpretovat různými způsoby. Mnoho badatelů, novinářů a jejích fanoušků se snaží pochopit trochu komplikované výklady jasnovidky. Některé z jejích vizí lze připsat nadcházejícímu roku 2022.

Rok 2022 by tedy mohl být pro lidstvo zlomový. Může za to energetická krize, o které Wanga mluvila více než jednou. Podle jejích vizí začnou na planetě ubývat přírodní zdroje energie, což donutí lidi hledat alternativy.

Kromě toho, věštkyně údajně předpověděla v budoucnosti nově objevený zdroj energie, který by mohl tento problém vyřešit. Když o tom mluvila, zmínila se, že tento vědecký úspěch bude nějak souviset s průzkumem planety Venuše.

Vanga také řekla, že lidé báječně zbohatnou, ale nebudou mít peníze, jak je známe. Je možné, že se jasnovidka tímto způsobem pokusil mluvit o vzniku a vývoji systémů kryptoměn a elektronického bankovnictví.

Populární vědma pro rok 2022 určila 5 znamení zvěrokruhu, která budou mít v následujícím roce štěstí. Jste zvědaví, zda je mezi nimi i to vaše?

Zdroj: CC-BY-SA (Пакко, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode.cs)

Kdo bude příští rok proplouvat na šťastné vlně

Nadcházející rok 2022 bude bohatý na osudové události, které ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. Ale jen pro pět z nich bude rok 2022 začátkem tříletého období, během kterého se budou koupat ve štěstí. To je uvedeno v předpovědi uznávané věštkyně pro roky 2022-2025.

Berani

Lidé narození v tomto znamení se mohou připravit na to, že jim do rukou potečou peníze. A i když se Berani nestanou milionáři, zapomenou na jakoukoli finanční nouzi. Štěstí je jim nakloněné a směle se mohou pustit do realizace svých plánů, pokud měli až doteď pochybnosti, zda uspějí. Právě toto období je třeba využít.

Blíženci

Láska přepadne Blížence v plné síle. Štěstí bude doslova pronásledovat Blížence v několika příštích letech. I finančně bude vše v pořádku. Blíženci najdou práci, o které v posledních měsících snili. Kariéra jim půjde strmě nahoru a přinese slušné bohatství.  

Lvi

Zástupci tohoto znamení se mohou v blízké budoucnosti stát velice úspěšnými, pokud se nebudou bát riskovat. Cokoliv budou realizovat, půjde jim to s lehkostí. Pro úspěch je ale nutné soustředit se pouze na několik konkrétních věcí. V těch potom nenastanou žádné překážky. Jasnovidka doporučila Lvům vypracovat si schéma pro své aktivity a držet se plánu.

Štíři

Lidé narození v tomto znamení se v příštím roce výrazně změní povahově. Štíři budou měkčí a shovívavější, díky čemuž budou šťastnější. Toto znamení může získat zvláštní štěstí, pokud bude mít ve své blízkosti milovanou osobu. Vanga však zároveň vyslovila varování, že je třeba stát s nohama na zemi.

Vodnáři

Pro Vodnáře od roku 2022 nastane čas lásky. Díky lásce budou moci realizovat všechny své kreativní plány. Někdy bude Vodnář chtít být sám, ale neměl by od sebe odhánět své blízké.