Rok 2022 je podle čínského horoskopu rokem Tygra. Co s sebou přináší?

Rok 2022 je podle čínského horoskopu rokem Tygra. Co s sebou přináší?
Rok vodního tygra přichází znovu po dlouhých šedesáti letech a potrvá až do 21. ledna 2023. Úspěch nám přinese zejména v oblasti kariéry. Co můžeme očekávat pod vlivem vodního Tygra a jaký význam bude mít pro jednotlivá znamení?

Nový čínský rok začíná 1. února 2022, dle čínského solárního kalendáře 3. února 2022 ve 21 hodin a 51 minut SEČ, a po kovovém buvolovi se ujímá vlády vodní tygr. 

Rok vodního tygra bude plný energie, dynamiky a změn. Tygr je představitelem aktivního jangového prvku. Působit bude tedy zejména na jangová znamení (krysa, tygr, drak, kůň, opice, pes), která podnítí k větší akci, průbojnosti a cílevědomosti obecně. Vodní živel vnese prohloubení emocí, upřímnost a empatii do mezilidských vztahů a způsobí větší kuráž a ochotu riskovat.

Ovlivňovat bude především jedince, které ovládá živel vody a dřeva. Pro některá znamení nastane skvělé období, jiní si projdou náročnými zkouškami. Jestliže jste dlouho neměli odvahu začít studovat nebo se věnovat nějakému zájmu či sportu, současný rok je pro takový start ideální. Připravte se na to, že Vaše sny se za působení vodního tygra můžou proměnit v realitu!

Velkého úspěchu v zaměstnání dosáhnete zejména, pokud jste krysa, buvol, zajíc, kůň, koza nebo kohout. Finančně si polepšíte a můžete očekávat vzestup po kariérním žebříčku, povýšení nebo získat uznání od kolegů. Opice v tomto roce budou muset vynaložit více úsilí než v roce předešlém. Draky, tygry, hady a kohouty mohou potrápit finance.

3. února se ujímá vlády tygr, Zdroj: CherylRamalho / Shutterstock

Zkuste lépe plánovat rozpočet a investujte pouze do osvědčených podniků. Draci by se neměli spokojit s málem, co se týče platu, finance mohou poměrně kolísat. Pro zajíce bude prioritou týmová práce a čestné chování. Zajíce i koně čekají slibné finanční a pracovní vyhlídky. Milí vepři, vy můžete začít v roce 2022 podnikat, hvězdy Vám budou přát znamenitě.

V lásce se bude výrazně dařit buvolům, tygrům, kozám, opicím a vepřům. Buvoli budou pečovat o svůj vztah a budou velmi spokojení. Pokud jste svobodný buvol, pokuste se dát osobě, po které toužíte, najevo svůj zájem. Buďte odvážní a rozhodní. Čeká Vás romantika a jestliže máte dlouhodobý vztah, je vhodná doba na početí dítěte. Tygři můžou nalézt ideální protějšek. Kozy a opice možná potkají lásku na cestách nebo upevní stávající vztah svatbou či dítětem. Vepři využijí internetové seznamky a najdou štěstí. Zadaní zajíci, koně a vepři budou sváděni k mimomanželskému poměru.

Obzvlášť zajíci a vepři by měli odolat – hrozí, že jejich románek se provalí. Namísto toho se pokuste pečovat o stávající vztah. Přivoláte si do života štěstí. Nezadaní draci a psi si budou užívat svobody a pravděpodobně nebudou chtít ve vztazích výraznou změnu. Možná jste zklamaní z předešlých zkušeností, tak se netrapte tím, že si potřebujete dopřát oddechový čas. Hadi, koně a opice, klíčem k úspěchu ve vztahu bude především komunikace. Zejména hadi se pod vlivem vodního tygra více otevřou svému partnerovi. Pozor však na vztahové rozepře, ať partnera svým chováním neodeženete.

Krysy budou společenské a aktivní, stejně tak zajíci, draci, koně, kozy a vepři. Každý se s Vámi bude chtít přátelit.

Pokud jste ve znamení tygra, draka, hada, opice, kohouta nebo psa, může Vás trochu potrápit zdraví. Tygři mohou mít potíže s játry a žlučníkem. Bude lepší, když nebudete pít příliš alkoholu. Drakům, hadům a opicím hrozí vztahové konflikty a nedostatek energie, což se může odrazit na psychice. Draci by se neměli bát vyhledat odbornou pomoc v případě depresí. Kohouti a psi – zkuste nepodléhat negativním myšlenkám, ať si nepřivodíte trávicí obtíže. Buvoli a opice se budou těšit velmi dobrému zdraví, přesto nepodceňte prevenci.

 

Zdroje: