Jaký živel se podle horoskopu nejlépe hodí k tomu vašemu?

Jaký živel se podle horoskopu nejlépe hodí k tomu vašemu?
Chtěli byste už na prvním rande vědět, jestli je to pro vás ten pravý? S tím snadno pomůže i astrologie. Velkou roli v ní totiž hrají právě živly. Každé znamení patří k jednomu z nich a tím se řídí jeho základní rysy a vlastnosti. Kdo se k vám podle nich nejvíce hodí?

Oheň – Beran, Střelec, Lev

Ohnivá znamení jsou energická a vášnivá, ale také dominantní, výbušná a netolerantní. Láska u nich může vzplanout okamžitě, dokonce jen díky jednomu pohledu či stisku ruky. Když u nich jiskra skutečně přeskočí, jsou osobou naprosto okouzleni a dali by za ni všechno na světě.

Voda – Rak, Štír, Ryby

Vodní znamení jsou citlivá, přizpůsobivá a uzavřená. Umí se za všech okolností přizpůsobit, což se hodí i ve vztahu. U těchto znamení se láska tvoří postupně, nakonec se ale dokáží s osobou propojit a dokonale splynout.  

Vzduch – Blíženci, Váhy, Vodnář

Vzdušná znamení jsou svobodná, zvídavá a otevřená, ráda zkouší nové věci, mají mnoho zájmů, ale jsou i dost nestálá. Jejich láska je spíše výměnou poznatků a přínosných věcí. Oni partnera učí něco ze svého světa a on zase něco z jeho. Vztah s nimi rozhodně není nudný. Rádi připravují různá překvapení a často také experimentují.

Země – Býk, Kozoroh, Panna

Zemní znamení jsou pečlivá, stabilní, spolehlivá, klidná, praktická, ale také umí být hodně konzervativní. Jejich láska spočívá v důkladném plánování. Potřebují si vybudovat zázemí a stabilitu a snaží se dělat ve vztahu všechno nejlépe. Potřebují někoho, kdo jim zajistí bezpečí a bude se o ně řádně starat.

 

Jak se k sobě hodí?

Nejlepší spojení vzniká mezi lidmi stejného nebo opačného živlu

Dva zrozenci stejného živlu spolu tvoří harmonické spojení. Mají totiž stejnou povahu, názory i zájmy, díky čemuž se u nich může velmi rychle vytvořit vztah plný lásky a vášně. 

Oheň a oheň – Jde o velmi energické spojení, plné motivace, díky které dokáží všechno. Jejich činy jsou pro ně důležitější než slova.

Vzduch a vzduch – Dávají si naprostou svobodu a volnost. Rádi vztah jakkoli ozvláštňují a rozhodně se spolu nenudí.

Voda a voda – Společně tvoří vztah plný citu, úcty a porozumění. Jsou na sebe hodně navázáni a snaží se udělat co nejvíce pro to, aby byli oba spokojení.

Země a země – Vytváří stabilní a trvalý vztah, který jen tak něco nerozbije. Je ale důležité, aby ho občas něčím oživili.

 

Mezi lidmi opačného živlu (oheň a vzduch nebo země a voda) je spojení přímo ideální. Dokáží se ve svých vlastnostech totiž skvěle doplňovat, často u nich však dochází k hádkám a neshodám a je potřeba tyto problémy řešit, aby vztah vydržel co nejdéle.

Oheň a vzduch – Oba živly jsou spolu v souladu. Jsou aktivní, energičtí a neustále v pohybu. Mají rádi společnost a zábavu, takže jejich vztahu nechybí ani radost ze života.

Voda a země – Vytváří naprosto stabilní a vyvážený vztah, ve kterém se oba umí podržet i v těch nejtěžších chvílích. Dokáží si vytvořit harmonii, pohodlí i bezpečné zázemí.

V ostatních vztazích většinou chybí porozumění a jejich odlišné vlastnosti a názory je dokáží pořádně vyvést z míry. Zkrátka pro sebe nejsou ti praví.

Zdroje: