Žebříček nejoblíbenějších znamení mezi lidmi

Žebříček nejoblíbenějších znamení mezi lidmi
Jak moc jste ve společnosti oblíbení? Všechna znamení jsou něčím zajímavá, některá ale ne v tom pozitivním slova smyslu. Na jaké místo v žebříčku „oblíbenosti“ patříte vy?

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste přátelští, milující a velmi vstřícní – proto vás všichni mají tak moc rádi.

Mezi vaše nejsilnější vlastnosti, které vás dělají tak populárními jsou atraktivita, laskavost a extrémní optimismus. Buďte ale nohama na zemi... Přehnaný optimismus vám ale může v životě pekelně zavařit. Mladší lvi jsou oblíbení ve škole, starší zase v práci. Pro většinu vašeho okolí jste lidmi, ke kterým s oblibou vzhlíží jako k jejich vzoru.

 Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Radost ze života a otevřenost z vás mezi lidmi přímo čiší. Jste velice zábavní a máte výborný smysl pro humor, který ocení každá vrstva společnosti ve které se zrovna zjevíte. Milujete život a díky tomu dodáváte lidem okolo sebe chuť žít, proto vás mají všichni tak moc rádi.

Ryby (19. února – 20. března)

Extrovertní chování je vaše druhé jméno. Milujete společnost, kterou často inspirujete vaší kreativitou a velmi pozitivním pohledem na svět. Pro člověka, který je vám blízký jste ochotni udělat cokoliv.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše živost a zábavnost je ve společnosti více než milovaná. Též velmi prahnete po dobrodružství, což k vám přitahuje spousty lidí z vašeho okolí. Zkráceně, je těžké nemilovat vaši přítomnost.

Blíženci (21. května – 20. června)

Zjednodušeně – zbožňujete zábavnou a živou společnost. Většinou jste též středem její pozornosti, což koneckonců vyhledáváte a milujete. Pokud má někdo z vašeho okolí špatnou náladu či je smutný, vy jste ten nejlepší adept pro zlepšení.

 Váhy (23. září – 22. října)

Váhy, které mezi lidmi nejsou moc oblíbené, jsou zlomené a těžko se jim jejich důvěra vrací zpět. Pokud jsou ale ve společnosti oblíbení, milují to. Platí pro ně jedno výstižné heslo: „Jednou populární váha, navždy populární váha!“

Vodnář (20. ledna – 19. února)

Nemusíte se ani snažit být oblíbení, máte to v krvi už od narození. Pokud má někdo takové štěstí, že získal vaše přátelství, je to přátelství, kterého by si měli vážit.

Býk (21. dubna – 20. května)

Společně se lvem dokážete v jakékoliv společnosti rozproudit parádní zábavu. Lidé Vás zbožňují i jako jednotlivce. Pokud se ale s někým jednou pohádáte, špatně se vaše rozbité vztahy napravují.

Rak (21. června – 22. července)

Rak, který má jednoho nebo dva blízké kamarády, jen ten nejšťastnější rak. Rádi se jim svěřujete. S tím ale pro vaše okolí vzniká veliké ALE – špatně se totiž získává vaše důvěra.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na popularitu mezi lidmi nemáte čas, soustředíte se na to, abyste byli co nejlepší sami pro sebe, natož ještě pro okolí. Rádi, i když nedobrovolně, se zahrnujete zbytečnou prací navíc. S oblibou vše kritizujete, což může vaše potencionální přátelé velmi rychle odradit.

Panna (23. ledna – 22. září)

Co komu řeknete nebo co si o vás lidé myslí, to je vám naprosto jedno. Jste rádi sami a nemáte v oblibě přehnanou pozornost vašeho okolí. Na druhou stranu si velmi rozumíte s lidmi, kteří jsou stejného znamení jako vy – jste totiž povahově velmi podobní.

Štír (23. října – 22. listopadu)

Dáváte si pozor na to, koho nazvete svým přítelem. Jako panny, tak i vy s oblibou kritizujete věci, které vám nejsou příliš sympatické. Co se ale týče vašich blízkých, jste k nim velmi otevření a máte je velice rádi… Stejně jako oni vás.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.gulu.cz