V rozhovoru Meghan a Harryho s Oprah se objevila řada nejasností či naprostých lží

V rozhovoru Meghan a Harryho s Oprah se objevila řada nejasností či naprostých lží
Kontroverzní rozhovor Meghan a Harryho se skvělou moderátorkou Oprah stále hýbe světem. Interview zkoumají i mnozí odborníci a shodují se, že v některých případech nebyla řečena pravda, nebo zazněla jen polopravda. Ve kterých případech se podle expertů na britskou královskou rodinu mohlo jednat o zkreslenou realitu nebo naprosté lži?

Meghan nevěděla, do čeho jde

Meghan během rozhovoru zmínila, že neměla ani tušení, do čeho vstupuje. Nevěděla, co to znamená, být součástí monarchie. Samozřejmě, že toto tvrzení je částečně pravdivé. Nikdo to nemůže vědět, dokud si to neprožije na vlastní kůži, má to však své ale. Před nedávnem vyšla kniha s názvem Hledání pravdy, kde její blízká přítelkyně popisuje, že Meghan byla celý život fascinovaná královskou rodinou a toužila být další Dianou. Dokonce vlastnila i knihu Diana: Její pravdivý příběh.

Meghan se s nevlastní sestrou neviděla skoro 20 let

Meghan nemluvila v rozhovoru pouze o královské rodině, ale zmínila i tu vlastní. Všeobecně se ví, že jejich vztahy jsou na bodu mrazu. S otcem od své svatby nemluví a o své nevlastní sestře prohlásila, že se neviděly skoro dvacet let. Bohužel pro ni, však existují snímky, které dokazují, že to není pravda. Například byla zvěčněna na fotografii z roku 2008 na promocích své sestry. Jak to tedy bylo s tím, že byla Meghan vychována jako jedináček?

Tajná svatba beze svědků?

Meghan s Harrym šokovali svět také tvrzením, že se měli vzít už 3 dny před plánovanou svatbou. Tohle tvrzení však částečně vyvracejí experti nejen na královskou rodinu. Podle nich si mohli maximálně vyměnit sliby, ale určitě nešlo o oficiální svatbu. Takto by totiž šli proti anglikánské církvi, kde je jasně dáno, že jakékoliv svatby, aby nabyla platnosti, se musí účastnit alespoň dva svědci. Tento sňatek tedy s největší pravděpodobností platný nebyl.

V rozhovoru zaznělo více rozporuplných věcí, například to, jak to bylo s Archieho titulem, nebo zda byl Harry opravdu odříznut od královských financí.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=4Kj8UPnZfPc