Tipy na první rande podle znamení zvěrokruhu: S Váhami na dobré jídlo, se Štírem na hřbitov a se Střelci na výšlap

Tipy na první rande podle znamení zvěrokruhu: S Váhami na dobré jídlo, se Štírem na hřbitov a se Střelci na výšlap
Nevíte, kam pozvat novou lásku na rande? Nezoufejte a inspirujte se tipy podle slunečních znamení. Určitě nesáhnete vedle!

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou velice akční a milují veškeré druhy zábavy. Dáte-li si práci s naplánováním aktivit podle chutí Berana, Váš společný večer bude nezapomenutelný. Nechte partnerovi dostatečný prostor pro jeho nápady, rád se ujímá vedení a je šťastný, když se mu věnujete se vší pozorností.  

Býk

Býk je zrozen pod nadvládou Venuše a tak zbožňuje všechna krásná a umělecká místa. Můžete si být jistí, že pozvání na vernisáž, do kina či divadla určitě neodmítne. Je-li pěkné počasí, naplánujte si s Býkem schůzku v přírodě.

Blíženci

Blíženci jsou společenští a rádi se baví. Neuděláte chybu, vyrazíte-li spolu do klubu, tančit nebo do kina. Nedivte se však, když se v širší společnosti bude věnovat i jiným lidem, potřebuje být středem pozornosti. Na intimní kontakt si nejspíš počkáte až budete sami. 

Rak

Rak má rád intimní prostředí. Romantická večeře ve dvou, procházka městem zakončená sklenkou vína nebo klubový koncert budou ideální první schůzkou. V komunikaci bývá Rak opatrný, zpravidla mu dlouho trvá než si je svými city jistý. Proto na něj netlačte, na větší intimnosti si pravděpodobně budete muset počkat. 

Lev

Lev si potrpí na dokonalost první schůzky. Buďte proto dostatečně připraveni a dejte si záležet jak na vizáži, tak na skvělé psychické pohodě. Lev se vedle vás potřebuje cítit jako král či královna. Proto spolu vyrazte do dobré společnosti, ve které se budete oba cítit jako doma. 

Panna

První rande s Pannou často proběhne neformálně, možná dříve než byste si sami přáli. Panna si vás sama vyhlídne a zhodnotí, zda je váš zájem vážný. Teprve poté přistoupí k vážnější schůzce, o které má jasnou představu. Pravděpodobně schůzku sama naplánuje nebo se na ní s vámi alespoň předem domluví. 

Váhy

Váhy svůj protějšek někdy doslova očarují, a tak se může stát, že nakonec zapomenete další schůzku naplánovat. Pokud se samy Váhy neujmou vedení, dejte si na plánování záležet. Váhy vaši snahu velice ocení, obzvlášť bude-li se jednat o pěkný výlet, dobré jídlo či kulturní zážitek.  

Štír

Štíři obvykle schůzku navrhnou první. Vybírají si tichá místa jako jsou neobvyklé restaurace na kraji města, procházky přírodou nebo končiny, jakými jsou například hřbitovy. Zní to tajemně, ale Štíři tajemní jsou. Svou lásku si namlouvají velice pomalu, avšak své svůdné sítě spřádají sebejistým a vytrvalým způsobem.

Střelec

Střelci většinou jako první schůzku navrhují fyzicky náročné aktivity, aby zjistili, zda jste schopni s nimi udržet tempo. Můžete očekávat vyjížďku na kolech či projížďku na běžkách. Možná se vaše první rande stane součástí horolezecké výpravy. Se Střelcem se nikdy nudit nebudete!

Kozoroh

Netlačte Kozoroha do ničeho, o čem by s vámi sám nemluvil. Zkuste mu navrhnout pár nápadů a zbytek nechte na něm. Možná vám neodpoví hned, někdy potřebuje čas si vše promyslet. Věřte, že pokud jste Kozoroha zaujali, sám se brzy ozve. Nedokážete-li čekat, použijte nějakou důvěryhodnou záminku jako společný studijní nebo pracovní projekt. Nevystavujte však Kozoroha romantickým chvílím příliš brzy. 

Vodnář

Nejste-li dostatečně nápadití, Vodnář jistě vymyslí něco za vás. Pokud jej ale chcete ohromit, naslouchejte jeho přáním a potřebám, a překvapte něčím neobvyklým. Vodnáři nevydrží dlouho na jednom místě, proto aktivity naplánujte tak, abyste si mohli vybrat z několika možností, pokud by program příliš vázl. 

Ryby

Ryby jsou nevyzpytatelné ve svém očekávání, ale zamilují-li si vás, půjdou s vámi na kraj světa. Nejraději s vámi budou trávit čas v soukromí, než aby se o vás museli s někým dělit. Ryby ocení, jste-li vnímaví k jejich tužbám, aniž by vám to musely samy sdělovat.