Přátelská šelma nebo krvelačný predátor: Jak se objevuje tygr ve snech vám?

Přátelská šelma nebo krvelačný predátor: Jak se objevuje tygr ve snech vám?
Tygr je duchovním zvířetem, jež symbolizuje sílu a dravost. Do snů nás přichází upozornit na závažné problémy, dodat nám sebejistotu a vyzvat k činům. Objevte moudrost a houževnatost divoké šelmy.

Duchovní význam tygra v asijské kultuře

Tygr je posvátným zvířetem v mnoha zemích Dálného východu. Místní mu přikládají magické a nadpřirozené schopnosti. V Číně je tygr symbolem bohatství, moci a vznešenosti. Téměř všechny asijské kultury přikládají tygrům sluneční sílu, energii léta a ohně. Tygr je uvnitř moudrý a navenek houževnatý. Honosí se také ochranitelskými až božskými vlastnostmi.

Tygři ve snu

Pokud chcete poznat symboliku tygra ve vašem snu, vybavte si přesné pocity s ním spojené. Tygři ve snu mohou představovat silné emoce a myšlenky, a to buď pozitivní nebo naopak ty negativní.  Tato kočkovitá šelma může být také poslem vytrvalosti. Připomíná, že jedině s trpělivostí dosáhnete svých cílů. Tygr vám dává na vědomí, že máte sílu a odvahu dosáhnout čehokoliv, budete-li chtít. 

Možná jste v minulosti učinili některá rozhodnutí, kterých nyní litujete a tygr může symbolizovat váš strach z jejich následků.

Tygřice ve snu chrání svá mláďata

Ukáže-li se vám ve snu tygřice s mláďaty, pravděpodobně promítá vaši starostlivost o děti nebo rodinu. Každý rodič se musí vypořádat s realitou, kdy se jeho děti staví na vlastní nohy a samostatně se potýkají s výzvami, které život přináší. Tygřice sleduje svá mláďata z povzdálí a dohlíží na jejich bezpečí, aniž by zasahovala do každého zaškobrtnutí, která udělají.

Tygr vás pronásleduje

Z roztomilé šelmy v zoo se stane smrtící predátor, který jde za jediným cílem a tím jste vy. Takový sen může být obzvlášť děsivý, zvláště pokud dojde k napadení. Tváří v tvář čelíte nepřekonatelnému problému. Útočící tygr ve snu může ukazovat na váš strach, obavy a starosti, kterým se vyhýbáte a dlouhodobě je odsouváte na vedlejší kolej. 

Sny o přátelském tygrovi

Sny, kde se tygr lísá a vyjadřuje náklonnost, nejsou příliš obvyklé. Možná právě proto, že by takový sen měl znamenat naprosté přijetí agresivní složky naší osobnosti. Poznat a přijmout své stíny není vůbec snadné a málokdo z nás v životě se naplno otevře své divoké prapůvodní části. Pokud se ve snu potkáte s přátelským tygrem, přivítejte ho s grácií, přichází v míru, aby vám ukázal vaši celistvost. 

 Sen o tygrovi v zajetí

Tygr smutně kouká zpoza mříží, vzbuzuje ve vás vlnu soucitu a pocity bezmoci. S největší pravděpodobností odráží potlačovaný hněv a frustraci z nepochopení. Možná máte pocit, jako by vás ostatní neustále snažili ovládat. Možná se cítíte uvězněni stejně jako divoká šelma v kleci. Neobviňujte za své problémy druhé a vezměte život do svých rukou. Zkuste prolomit zažité stereotypy, odstranit sebezraňující myšlenky a vyjděte ven z klece. Máte-li k tygrovi kladný vztah, můžete ho požádat o ochranu a sílu na neprobádané cestě divočinou.

Zdroj: