Partnerský horoskop na třetí dubnový týden: Lvi se zbaví všech pochybností a Vodnáře překvapí něco z minulosti

Partnerský horoskop na třetí dubnový týden: Lvi se zbaví všech pochybností a Vodnáře překvapí něco z minulosti
Tento týden si uvědomíme, co nás ve vztahu těší, a co nám naopak brání v tom, abychom byli sami sebou. Přečtěte si aktuální horoskop lásky na tento týden.

Beran

Je velmi důležité, kolik času spolu se svou láskou tento týden strávíte. Obzvlášť potřebné jsou důvěrné rozhovory, jelikož potřebujete sladit své společné a individuální cíle. Nebude to pro vás tak velká výzva, pokud si na domluvu najdete čas.  

Býk

V tomto týdnu jste zavalení prací, proto svého partnera poproste o trpělivost. Budete-li se soustředit pouze na vytyčený úkol, zbyde vám poté více volného času. Tento čas si naplánujte podle vašich představ a svou lásku požádejte, aby vám pokud možno vyšla vstříc.

Blíženci

Buďte odvážní, Blíženci, jsou před vámi skvělé příležitosti, jak posunout váš vztah na novou úroveň. Možná se právě rozhodujete mezi vaší novou a starou láskou. Tento týden můžete mnohé přehodnotit. 

Rak

Možná máte za sebou partnerskou životní lekci. Možná je ještě brzy na to se z ní poučit a jít dál. Ale co vám nyní zaručeně pomůže, je udělat radost někomu jinému. Obdarujte své blízké. Přemýšlejte, kdo ve vašem okolí si zaslouží vaši pozornost

Lev

Ujistěte se, že se směrem k partnerovi vyjadřujete stručně a jasně. Zbavte se všech pochybností, které vás obklopují a buďte opravdoví. Nové společné cíle by vašemu vztahu mohli dodat novou energii.

Panna

Buďte k sobě upřímní a nezůstávejte v situacích, které vás zatěžují. Tento týden si uvědomíte, co vás těší, a co vám naopak brání v seberozvoji. Je váš partner součástí vašeho plánu? Rozhovor s blízkým přítelem vám může pomoci se rozhodnout. 

Váhy

Jste skvělí v uspokojování potřeb druhých, ale kdy naposledy jste si odpočinuli vy sami? Požádejte partnera o podporu a naplánujte si činnost, při které budete mít konečně prostor se věnovat sami sobě. 

Štír

Nezůstávejte myšlenkami v minulosti, Štíři. Pokud myslíte na něco, čím jste si prošli se současným partnerem, radujte se a uvědomte si, že nyní o sobě víte mnohem více, což vás může ještě více stmelit. 

Střelec

Tento týden se vše odvíjí podle vaší nálady. Proto věnujte dostatek času svým potřebám a teprve poté rozdávejte lásku i druhým. Lidé, kteří vás milují, ocení, že je seznámíte s tím, co vás těší. 

Kozoroh

Možná máte chuť strávit se svou láskou romantický večer. Pokud nemáte příliš času, vytvořte alespoň zamilovanou pozvánku na společný víkend. Pokud jste nějakou dobu nemohli být spolu, věnujte potřebný čas tomu, abyste se opět sblížili.

Vodnář

Mohlo by vás překvapit něco z minulosti, co jste si mysleli, že je dávno vyřešené. Zůstaňte autentičtí a ke své lásce buďte upřímní. Jedině opravdovost vás nasměruje na správnou cestu.

Ryby

Tento týden jste odvážní a k druhým velmi otevření. Vaše otevřenost se však může snadno změnit v drzost a troufalost. Všímejte si na druhých jen toho dobrého a to také oceňte. 

Zdroje článku: