Víte, že lidé se zelenýma očima jsou výjimeční? Jací jsou tito lidé uvnitř?

Víte, že lidé se zelenýma očima jsou výjimeční? Jací jsou tito lidé uvnitř?
Pouze 2 % světové populace se mohou chlubit přitažlivýma zelenýma očima. Podle průzkumů se jedná o nejpřitažlivější barvu očí vůbec. Pokud mezi tyto šťastlivce patříte i vy nebo někdo z vašich blízkých, pozorně si přečtěte, co to o vás vypovídá. 

Zelenoocí jedinci jsou velice přátelští, otevření a dobře vycházejí s ostatními. Lze jim s jistotou důvěřovat, takže jakmile jim svěříte své tajemství, můžete si být jisti, že zůstane pouze mezi vámi. Dále jsou vášniví, zvědaví a kreativní. Mezi nimi je spousta malířů, hudebníků a jiných umělců. Na co si je u nich třeba dávat pozor, je nepředvídatelnost a zvýšené sklony k agresi. Takového člověka totiž velice snadno rozzlobíte a u některých nechybí ani zvýšená žárlivost.

Co zelené oči vypovídají o mužích?

Pro muže se zelenýma očima je typické, že jsou šarmantní a mohou se pyšnit svým smyslem pro humor. Jakmile vás bude chtít rozesmát, určitě se mu to podaří a přidá k tomu příjemnou vlnu tajemna, která vás pohltí. Dále jsou vynalézaví a díky tomu mají často práci, kde je třeba nějakého toho kreativního myšlení. Může se zdát, že je velice těžké takového muže poznat kvůli jeho chuti do života a do poznání všeho nového, ale se svými pocity to myslí vážně a ve vztazích můžete ze strany partnera počítat s věrností. 

Jak je to se ženami?

K ženám se přiřazuje vysoká empatie, svůdnost a určitá divokost. Abyste si takovou ženu naklonili, chce to pořádnou dávku odvahy a sebevědomí. Jakmile si ji získáte na svou stranu, můžete si být jisti, že se vám dostane podpory, pochopení a nudit se také zaručeně nebudete. Jako nejpřitažlivější jsou vnímány ty, které mají tmavě zelené oči. Zajímavostí je, že podle průzkumů mají ženy zelené oči mnohem častěji než muži. 

Známé osobnosti, které mají zelené oči

  • Channing Tatum
  • Harrison Ford
  • Tom Cruise
  • Adele
  • David Beckham
  • Emma Stone

 

Zdroje: