Horoskop na 1. říjnový víkend: Býci ho prožijí romanticky, Váhy vyrazí na výlet

Horoskop na 1. říjnový víkend: Býci ho prožijí romanticky, Váhy vyrazí na výlet
Naše dobrodružná, ale také veselá povaha se může prodrat z našeho nitra na zemský povrch, jakmile Měsíc vstoupí v pátek do vlivu Střelce a setrvá tam až do soboty. Naopak v neděli můžeme pocítit potřebu věnovat se přípravě na práci a izolovat se od ostatních lidí. Jaké vyhlídky máte na tento víkend vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem víkendu si budete užívat života. Nemáte-li partnera, s nímž se skvěle pobavíte, vyrazíte za zábavou ven. Také se tyto dny přiučíte něco nového. V sobotu večer však nebudete ovládat své myšlenky, ani činy – tak si dávejte pozor, ať nikomu neublížíte. V neděli se naplno ponoříte do plnění svých snů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend nebudete myslet na nic jiného než na lásku. Budete se hodně zajímat o pocity ostatních lidí a také jim sdělíte ty vaše, pokud jim plně důvěřujete. V neděli budete mít silnou potřebu pochopení, budete potřebovat pocítit silnou náklonnost ostatních lidí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Páteční den bude ve znamení lásky, jíž budete projevovat všem lidem ve vašem širém okolí. Zatoužíte vidět na tváři všech lidí úsměv. V sobotu popřemýšlíte, jak byste mohli tuto svou touhu zpeněžit a tímto směrem budovat svou kariéru. To vám vydrží do neděle, ovšem budete chtít být sami.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem víkendu budete hodně náladoví a nejraději byste zůstali doma a nikdy z něho již nevyšli. V sobotu se rozhodnete zlepšit si náladu domácím úklidem. Vaše nálada se skutečně spraví. V neděli pocítíte potřebu být s člověkem, kterého milujete, a udělat ho šťastným.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete hodně kreativní a také hodně vášniví, obzvláště v pátek. Tato kombinace nemusí skončit dobře, ale hádat se příliš nebudete. V sobotu se probudíte s nutkáním posunout se ve svých snech o kus dál. V neděli pocítíte potřebu se věnovat sami sobě, možná koupíte sami sobě dárek.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zůstanete doma, protože tam se v pátek a v sobotu zabavíte nejvíce. V pátek si vymyslíte pro sebe spoustu úkolů, které budete chtít do soboty stihnout, a proto se může stát, že v sobotu nebudete vědět, kam dříve skočit. V neděli se uchýlíte ke klidnějšímu režimu a budete odpočívat.

Váhy (23. září – 23. října)

Zatoužíte po poznání nového, proto v pátek budou probíhat přípravy na cestu do vzdálenější destinace. Ujistěte se, že máte všechno, co budete potřebovat. V neděli zavítáte za svou rodinou, ale nemusíte se na všem shodnout. Ujistěte se, že se nikdo z přítomných nenaštve.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přejete-li si úspěšnější kariéru a větší finanční ohodnocení, tento víkend se ho dočkáte. Práce se k vám bude hrnout, bohužel na úkor všech lidí, kteří s vámi chtěli strávit víkend. Neděle bude hodně o komunikaci, a to nejen v pracovní oblasti, ale i té přátelské a rodinné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Po celý víkend se budete setkávat s přáteli i rodinou. Budete zjišťovat, co komu chybí, a také se pokusíte všechny rozveselit vaším nikdy neumírajícím optimismem. V sobotu popřemýšlíte, na jakých lidech vám záleží nejvíce. V neděli vás budou zajímat převážně vaše finance.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek a v sobotu si užijete vaši touhu po posílení duševní stránky. Pokud vás nikdo nebude rušit, budou to pro vás příjemné dny. V neděli se zaměříte na svou prosperitu, budete chtít zvýšit své finanční ohodnocení. Také se zaměříte přímo na sebe, budete zjišťovat, zda se příliš nepřetěžujete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Již od pátku zatoužíte pomáhat ostatním lidem. Také vás to bude táhnout k jedincům, na nichž vám záleží. Hlavně se budete chtít setkat se svou rodinou v sobotu, ujistit se, že jim nic nechybí. V neděli nastoupí opačná stránka vaší osobnosti, nebudete sdílní a nebudete chtít nikoho vidět.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek se budete zaobírat svými sny a cíli. Pokud chcete zlepšit svou finanční situaci, můžete najít novou pracovní nabídku, která vám bude plně vyhovovat. V sobotu jsou možné hádky, které vzniknou na váš popud. V neděli se zamyslete nad tím, čeho chcete v životě dosáhnout, a jděte si za tím.

Zdroj článku: