Horoskop na třetí dubnový týden: Býci dokončí důležitou práci a Štíři ukážou bystrý intelekt

Horoskop na třetí dubnový týden: Býci dokončí důležitou práci a Štíři ukážou bystrý intelekt
Energie tohoto týdne může svádět k perfekcionismu a tvrdohlavosti. Na druhou stranu se u některých může rozvíjet sounáležitost a tvořivost. Jak na tom budete v tomto týdnu vy?

Beran

Nevšímejte si názoru ostatních, Berani. Současné napětí se zmírní, pokud vyladíte přebytečný hluk kolem sebe a začnete si všímat vlastní vnitřní moudrosti. Věřte svým instinktům. 

Býk

Pokračujte v tom, co děláte, Býci. Tento týden dokončujete důležitou práci. Abyste došli ke zdárnému konci, nesmíte se nechat vyrušovat. Odstraňte všechny rušivé vlivy a soustřeďte se pouze na daný úkol. 

Blíženci

Na obzoru jsou nové příležitosti, Blíženci. Pokud jste zamýšleli změnit práci nebo požádat o zvýšení platu, neotálejte. Cokoli, co zvyšuje vaši stabilitu a blaží vás na duši, si zaslouží vaši pozornost.

Rak

I když vám něco nevyšlo přesně podle vašich představ, vzhledem k okolnostem jste udělali nejvíce, co bylo ve vašich silách. Buďte k sobě laskaví a neobviňujte se. Místo toho si odpusťte a věnujte pozornost tomu, co je momentálně před vámi. 

Lev

Vyhněte se zdlouhavému přemýšlení, milí Lvi. Je před vámi zásadní rozhodnutí a nemáte již moc času na dlouhé otálení. Zvažte své možnosti a zároveň naslouchejte svému srdci i hlavě. 

Panna

Uklidněte svého vnitřního kontrolora a dejte si chvíli pohov, Panny. I přestože jste přesvědčeni, že když zaberete, zvládnete vše, některé situace mohou být nad vaše síly. Přijměte situaci takovou jaká právě je. 

Váhy

Tento týden může přinést pracovní příležitosti, které zlepší vaši finanční stabilitu, Váhy. Zůstaňte napojení na pozitivní vlnu, vaše situace se vyvíjí k všeobecnému růstu. 

Štír

Aktivity posledních týdnů se vzhledem k vaší nátuře vyvíjely příliš pomalu. Těšte se, Štíři, protože v následujících dnech můžete opět ukázat svůj bystrý intelekt a vynikající komunikační schopnosti. 

Střelec

Jděte rovnou za svým cílem, Střelci. Přesně víte, co chcete a čeho potřebujete dosáhnout. Odhodlanost a soustředění jsou vaše silné stránky, proto se neostýchejte, odstraňte všechny rušivé vlivy a vzhůru do cíle. 

Kozoroh

Nedovolte starostem, aby vás přemohly. Mohli byste snadno upadnout do nekonečného přemítání o tom, co se nepovedlo. Obraťte se na blízkého přítele, který vám pomůže se této mučivé zátěže zbavit. 

Vodnář

Je před vámi šťastný týden, Vodnáři. O své úspěchy se podělte s přáteli a naplánujte společnou oslavu. Vaše pozitivní vibrace se šíří rychlostí blesku, proto se snažte sejít s co nejvíce přáteli.

Ryby

Vaše tvořivost je tento týden vaší silou, Ryby. Myslete na to, i když se dostanete do záludné situace, která je na první dojem neřešitelná. Vaše nápaditost vás nezklame. 

Zdroje článku: