Horoskop na druhý květnový týden: Vodnáře čeká nedorozumění, Váhy zkusí něco nového

Horoskop na druhý květnový týden: Vodnáře čeká nedorozumění, Váhy zkusí něco nového
​​​​​​​Tento týden nebude příliš příznivý, a to díky vlivu Merkuru, který přijde již v úterý 10. května. Přečtěte si, co vám společně s hvězdami připravil na vaší pouti životem a čeho byste se měli vyvarovat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dejte si pozor na velká rozhodnutí, která se chystáte učinit. Tento týden není vhodná doba, ať se chystáte o cokoliv. Pokud na vás kvůli vašemu rozhodnutí někdo tlačí, snažte se ho oddálit, jak to jen půjde. Během vlivu Merkuru budete mít sníženou schopnost se rozhodnout a váš mozek bude zmatený.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musíte si uvědomit, že finančně na tom nejste tak dobře, abyste si mohli dovolit utrácet ve velkém. Tento týden budete mít zvýšenou potřebu investovat své peníze do sebe samých, ovšem jakmile podlehnete své touze, v příštích dnech to drsně pocítíte na svých úsporách.

Miha Creative, Zdroj: Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Dejte si pozor na různá nedorozumění, která by vám mohla vzít vaše přátele na dost dlouhou dobu. Obzvláště od 10. května zažijete rozruch všeho druhu. Pokud budete obezřetní a budete si dávat pozor na to, co říkáte, tento týden prožijete v relativním klidu.

Rak (22. června – 22. července)

Vliv Merkuru bude ve vašem 12. domě intuice. To znamená, že vaše instinkty vás mohou zklamat. Nerozhodujte se proto slepě, spíše používejte zdravý rozum a logiku, jinak vaše rozhodnutí může mít negativní následky. Intuice vám přihorší po celý tento týden, tudíž si vše pečlivě promyslete, než něco uděláte.

Lev (23. července – 22. srpna)

V poslední době máte pocit, že všichni vaši přátelé si raději někam zajdou s někým jiným než s vámi. Cítíte se opravdu osaměle. Tento týden se vše změní, ovšem k horšímu. Budete se cítit prázdně a nepotřebně. Naštěstí Jupiter vstoupí 10. května do vašeho devátého domu a vy budete mít možnost napravit, co jste předtím pokazili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš nespokojený život změní vliv Merkuru. Během začátku tohoto týdne začnete přehodnocovat, kde jste zrovna teď a kde byste chtěli být v budoucnu. Pokud se vám nedaří, zjistíte, že máte mnoho alternativních možností, jestliže váš momentální plán nefunguje.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden vás předurčuje k tomu, abyste na chvíli opustili svůj domov a vydali se na zajímavá dobrodružství. Máte touhu zkusit něco nového a pro vás neexistuje lepší čas než právě tento týden. Jen pozor při podepisování smluv – vše si napřed několikrát přečtěte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento týden se bude točit kolem vašeho milostného života. Budete přemýšlet, jakým způsobem dáváte a přijímáte lásku. Jdete sami proti vlastnímu přesvědčení – toužíte po nezávislosti na druhé osobě, ale zároveň toužíte prohloubit svou vášeň po intimitě. Zkuste najít rovnováhu, ale nebojte se stanovit si hranice.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé, kteří vás znají jako věčného optimistu, se tento týden budou divit. Nebudete nijak optimističtí, spíše naopak. Budete se cítit mizerně a budete viděni jako hromádka neštěstí. Zkuste potlačit veškerý svůj smutek místo toho, abyste ho rozvíjeli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V posledních dnech jste si užívali života naplno a vyhazovali jste si z kopýtka. Tento týden to však skončí. Změnili jste hodně věcí, ovšem nyní jste si přidali mnohem více práce s tím, abyste vše vrátili do původního stavu. To pro vás nebude nikterak lehké a vy začnete litovat svých předešlých rozhodnutí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden začnete opravdu zářit, a to díky vlivu Jupiteru, který 10. května vstoupí do vašeho domu komunikace. Nicméně tento den také přichází vliv Merkuru, který vám připraví spoustu překážek. Hrozí vám různá nedorozumění, lidé mohou špatně pochopit to, co se jim budete snažit předat.

Ryby (19. února – 20. března)

Merkur vstoupí do vašeho čtvrtého domu domova a rodiny, tudíž zde si dejte velký pozor. Hrozí vám nedorozumění a hádky v rodině a u vás doma. Příliš si neporozumíte se svými spolubydlícími, naopak se s nimi můžete nepěkně pohádat, což může vyústit v tichou domácnost.

Zdroj článku: