Březen přinese smůlu hned několika znamením zvěrokruhu. Pozor by si měli dát obzvlášť Panny a Střelci

Březen přinese smůlu hned několika znamením zvěrokruhu. Pozor by si měli dát obzvlášť Panny a Střelci
S příchodem nového měsíce čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu mnoho změn a nových výzev. Pro mnoho z nás to ale rozhodně nebude nejšťastnější měsíc roku! Zjistěte, zda právě Vás nečeká ten nejvíc smolný měsíc.  

Pomalu se blíží jarní měsíce a s ním mnoho pozitivních změn pro všechna znamení. V březnu se ale ještě nemůžou radovat všichni. Na některé z Vás si měsíc březen připravil ještě náročnější zkoušky a překonání překážek. Nic ale netrvá věčně, i když vám bude připadat, že nevidíte světlo na konci tunelu, brzy se vše zlepší v dalším období.  

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V březnu nejvíce smůly potká zrozence Raka. Týkat se to bude zejména vztahů, kde pocítí největší ztráty. Jestliže jste ve vztahu, se svým partnerem nyní můžete zažít větší nedorozumění. Během března budete mít pocit, že jste každý jinde a nejste naladěni jeden na druhého. Od druhé poloviny měsíce přijde opětovné zlepšení a může se vše vrátit do starých kolejí. Nicméně obezřetní musíte být i v dalších oblastech života. Začíná pro vás také nepříznivé období související s narůstáním stresu. Budete mít sklony k podrážděnosti, a to vám způsobí různé nepříjemné situace na pracovišti a na úřadech.

Raci, nedorozumění patří ke vztahům, Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Zrozenci ve znamení Panny se tento měsíc dočkají nepřízně hlavně v oblasti lásky. Ať už randíte nebo jste v trvalém svazku, začne Vám na Vašem protějšku vadit hned několik věcí. Možná jej i začnete zbytečně podezřívat z něčeho, co je naprosto zcestné. Měli byste se proto víc zaměřit sami na sebe a hledat nějaký problém u sebe, protože si pak zbytečně můžete pokazit pěkně se vyvíjející vztah. I v jiných oblastech Vám březen nepřinese moc štěstí. Nedaří se vám dosáhnout toho, co chcete a budete mít pocit, že v pracovní sféře se Vám v ničem nedaří. Nic není tak zlé, jak nyní vypadá a velmi rychle to nemůže vyřešit,. a sice s vaším nadřízeným. 

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V měsíci březnu bude mí také poměrně dost smůly znamení Vah. Hvězdy Vám v tomto období nejsou příliš dobře nakloněny, a proto můžete pocítit smůlu hned v několika oblastech. V lásce moc radostných chvil neprožijete. Vaše polovička Vás neposlouchá a Vám připadá, že ji na Vás už vůbec nezáleží. Důležitá bude v tomto měsíci zejména komunikace, která však nemusí mít vždy hladký průběh. Rozhodně se neukvapujte a nechte vše volně plynout, partner si brzy uvědomí, co ve Vás má. Připravit se však musíte také na neshody na pracovišti. Je možné, že se zapletete do nepříjemného konfliktu se spolupracovníky. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci v březnu zažijí nepříznivé období a smůla se jim bude lepit na paty hned několikrát. Nejvíce smůly prožijete v pracovní oblasti, kde se Vám příliš dařit nebude. Bude Vám chybět cílevědomost i zapálenost, což se projeví ve Vašich výsledcích. Naštěstí Váš nadřízený bude dost trpělivý a tolerantní. Smůla Vás také může potkat v oblasti financí, kdy Vás mohou přepadnout nečekané výdaje. Budete muset do něčeho investovat větší peníze, což Vás může na větší chvíli dost ohromit. 

Zdroje článku: