Velký horoskop na prosinec: Štíři a Střelci se budou topit ve štěstí, Blíženci se budou trápit a Raci zažijí horor

Velký horoskop na prosinec: Štíři a Střelci se budou topit ve štěstí, Blíženci se budou trápit a Raci zažijí horor
Rok 2022 spěje ke svému konci. Za chvíli nastane prosinec, poslední měsíc v roce. Myslíte, že si užijete poklidný adventní čas, na Vánoce se připravíte s předstihem a budete se radovat s příbuznými?

Závěr roku bude poměrně náročný, což způsobí příchod zimního slunovratu, úplněk a vánoční svátky. Ano, Vánoce rovněž ovlivní naše zdraví a duševní pohodu. S nejkrásnějšími svátky v roce je přece spojen stres s nákupem dárků, přejídání a zvýšená konzumace alkoholu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Poslední měsíc roku 2022 vám přivede do cesty vysněnou osobu, pozvání na rande přijmete s nadšením, pozor si dávejte na neuvážené reakce. Zaznamenáte pracovní úspěchy, později přijdou pochybnosti, chyby a neshody s kolektivem. Brzy vše urovnáte. Od 21. prosince si také dávejte pozor na zbytečné přepínání sil a velkou únavu. Více odpočívejte a vyhýbejte se stresovým situacím.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Prosinec bude měsíc změn. Hned ze začátku měsíce dostanete nové pracovní příležitosti. Přestanou vás trápit obavy, a konečně se angažujete v náročnějších projektech. Budete sršet nápady, čímž si polepšíte finančně. Dostatek financí si budete užívat až do konce roku. Během prosince se na vás usměje štěstí i v oblasti vztahů.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sklonek roku znamená vztahovou rošádu. Rozhodnete se ukončit stávající vztah, v němž se necítíte šťastně. Nová láska na sebe nenechá dlouho čekat. V práci vám znepříjemní život šéf, kterému se nebude líbit, že chcete mít pravdu. Snadno můžete přijít o svou pozici. Hrozí vám neuvážené útraty, ale nakonec přijde finanční záchranná injekce.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V zaměstnání budete ustrašení, bez sebevědomí, což úspěchy nepřinese, přijdete o zajímavé projekty. V druhé polovině měsíce pocítíte úbytek energie a velkou únavu, podlehnete stresu. Od partnera chcete více pozornosti a vyznání lásky. Ozvete se a partner rychle pochopí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Očekávejte lásku, které podlehnete, i když preferujete volnější vztahy. V práci budete úspěšní, potká vás skvělá pracovní příležitost. Finančně strádat nebudete. Výhodně investujete.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milostný život bude skomírat, trápit vás, často uslyšíte odmítnutí. Ale přijde změna, potkáte zajímavého člověka. V zaměstnání se vám kupí povinnosti, ovšem bude lépe. Zvýší se vám mzda, dostanete vysokou vánoční odměnu. Od 20. 12. šetřete síly.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Bude se vám dařit po všech stránkách. V zaměstnání a ve finanční sféře zazáříte. Bude vyzařovat vaše silné kouzlo osobnosti. Silně zářit bude i intelekt.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Přijde velice příjemné období, zaplaví vás mimořádná energie a zcela propadnete neomylné intuici. V zaměstnání budete za hvězdu, hravě zvládnete i náročnější zadání. V milostné oblasti rovněž nemáte konkurenci. Jste na vrcholu. Půjdete si za svými sny, příležitost chytnete za pačesy.

Advent
Zdroj: Maren Winter/ Shutterstock | Advent

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Samá pozitiva v prosinci. Štěstí a úspěch. Láska. Bude z vás tryskat sebevědomí, charisma, nezdolná energie a síla. Budete nezdolní i v práci. Těšit se můžete na luxusní dovolenou v exotice.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Prosinec se ponese v duchu příjemného žití. Budete vytrvalí, správně se rozhodnete, věci dotáhnete až do konce. Úspěchy zaznamenáte jak na poli pracovním, tak na poli finančním. Energii budete moci rozdávat, čeká vás cestování a šťastný rodinný život.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Závěrečný měsíc znamená příjemné rozloučení s rokem 2022. Prosadíte se v práci i v milostném životě, čekají vás vzrušující akce. Ovšem nevyhne se vám hektika, proto se hlavně před vánočními svátky snažte navodit klid.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Prosinec si pro vaše znamení nachystal pestrost. Těšte se na četné společenské akce a hýření. Konečně se vydáte na vysněnou cestu. Dařit se vám bude i finančně. Ovšem jistá nepřízeň bude patrná v oblasti vztahů a v lásce, tam se mějte na pozoru. Váznout bude především komunikace.