Umělkyně Silvie Mahdal: Na Instagramu má více než milion sledujících, čím si je získala?

Umělkyně Silvie Mahdal: Na Instagramu má více než milion sledujících, čím si je získala?
Dnes není zase tak těžké prosadit se na Instagramu a jiných sociálních sítích. Je stále více lidí, kteří se živí tím, že na sociální sítě dávají fotografie nebo jakýkoliv jiný obsah. Aby ale člověk v dnešní době získal dostatečný počet sledujících, musí se je umět něčím získat. Stačí být jen kreativní a nápaditý nebo to chce něco víc? Silvie Mahdal je skutečnou umělkyní, která by Instagram ani nepotřebovala. Seznamte se s ní.

Mladá, krásná a talentovaná

Silvie Mahdal je mladá žena, která vystudovala původně práva. Je to ale velmi nadaná kreslířka, která si svým uměním získala již více než milion sledujících, a to z celého světa. Kreslí především tváře a při pohledu na její dílo zůstává rozum stát.

Silvie bezpochyby patří mezi nejsledovanější lidi na českém internetu – a předčila by i kdejakou celebritu. Její dokonalé skici zaujaly i jednu z nejprestižnějších uměleckých platforem s názvem Skillshare, se kterou Silvie pravidelně spolupracuje.

Je to ale velmi nadaná kreslířka, která si svým uměním získala již více než milion sledujících, a to z celého světa.

Kdo dál je úspěšný?

Úspěšných lidí na sociálních sítích je stále více, u nás vede například bývalý fotbalový brankář Petr Čech, který má před dva miliony sledujících. Ten, kdo dokáže mít takové výsledky, si za jeden svůj příspěvek může vydělat až neuvěřitelných čtyři sta tisíc, a to rozhodně není málo, že?

Zaujmout však není vůbec snadné, výhodu mají samozřejmě veřejně známé osobnosti, sportovci, modelky či zpěváci, ale Silvie Mahdal je důkazem, že to jde i bez nálepky slavné osobnosti. Stačí mít prostě skutečný talent a nápad.

Podle magazínu Forbes, který hodnotil sociální sítě v roce 2020, patří Silvie Mahdal mezi třicítku nejvlivnějších Čechů a Češek. Na to, že loni oslavila teprve třicáté narozeniny, je to obrovský úspěch.

Této ženě patří skutečně velký obdiv.

Zdroj: autorský text