Milujete klid? Nikdy nechoďte na rande s těmito znameními

Milujete klid? Nikdy nechoďte na rande s těmito znameními
Většina z nás miluje, když má svůj vlastní klid. Nikdo nemá rád, pokud se ho někdo další snaží změnit či mu neustále něco vyčítá. Může to být i váš případ, nemusíte si to uvědomit. Podívejte se, zda nepatříte mezi znamení, která klid ráda soustavně přerušují.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše berete jako soutěž, dokonce i vztah. Nikdy neexistujete s partnerem jako pár, vždy existujete pouze vy a váš partner. Soutěžíte s ním v čemkoliv, a pokud prohrajete, váš partner to tvrdě pocítí. Navíc nikdy nedodržujete žádná pravidla, a proto, pokud po vás partner bude požadovat splnění nějakého kompromisu, vždy ho zklamete. Ať váš partner dělá cokoliv, vy uděláte vše pro to, abyste to udělali lépe. Nikdy nedáte partnerovi více, než sami dostanete, a pokud váš partner bude mít tu drzost se s vámi rozhádat, vaše srdce se změní v led.

Býk (20. dubna – 20. května)

Mimo své romantičnosti jste též tajnůstkářští a tvrdohlaví, což přináší do vztahu spor v případě, že váš partner ve vztahu s vámi dosud viděl pouze romantické chvíle a pohádkovou budoucnost. Nikdy svému partnerovi nedáte pokoj. Od této chvíle nemůže jít nikam sám, musí vás brát všude s sebou, a to pouze v případě, kdy si usmyslíte, že někam opravdu chcete jít. Jste majetničtí a žárliví.

Pokud něco není po vašem, začnete se okamžitě vztekat. Navíc, pokud se mýlíte a zjistíte to, nikdy nepřiznáte svou chybu, jen abyste se v partnerových očích neponížili.

Štír: Má největší šanci stát se na svém partnerovi emocionálně závislým, zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žít s vámi je opravdu tvrdý oříšek a zvládnou to pouze ti nejsilnější jedinci. Vždy jste podezřívaví a nikdy svého partnera nenecháte, aby vás něčemu přiučil. Pokud zjistíte, že při hádce má pravdu váš partner, rozzuří vás to.

Poté již nebude žádný problém se rozhádat ještě více a uzavřít se do sebe. V tomto stavu si říkáte, že celý svět se proti vám spiknul. Jste také tím znamením zvěrokruhu, které má největší šanci, že se na svém partnerovi stane emocionálně závislým, což rovněž vztah nenapravuje, spíše mu škodí. Podle vás ideální partner si vás musí hýčkat za každých okolností.

Rak (22. června – 22. července)

Jste extrémně milující osoba a nic si nepřejete více než šťastného partnera, jehož štěstí jste zapříčinili vy. Ovšem pokud se vám nedaří, máte tendenci se stát zahořklými a mrzutými. Vedle toho se svého partnera neustále snažíte napravit k obrazu svému, poněvadž ve vašich očích se chová tak nezodpovědně, že se řítí do záhuby. Ve vztahu chcete slyšet velká slova uznání, a pokud je nedostanete, stanete se opravdu mrzutými. Také jste častokrát ztraceni ve svých vlastních emocích, a proto pochopit vás je opravdu těžké. 

Zdroj článku: