Blíženci: Partnerský horoskop pro vás od 29.11.: Pevné páry mohou prohloubit své spojení

Blíženci: Partnerský horoskop pro vás od 29.11.: Pevné páry mohou prohloubit své spojení
Blíženci jsou dynamičtí, intenzivní a jejich osobnost se může velice rychle měnit. Milují randění a považují ho za jistou formu dovednosti. Umí svůj protějšek vytáhnout z ulity už na první schůzce. Málokdy zažijí „špatné“ rande, protože toto optimismem nabité znamení vždy najde něco pozitivního na každém člověku, kterého potká.

Co vás, milí blíženci, čeká v nadcházejícím týdnu?

V tomto týdnu může být vaše sluneční síla poněkud vyčerpaná. Využijte blíženeckou povahu svého znamení a požádejte o pomoc osobu, která vám může být oporou.

Co se týče vašich romantických cílů, nehrozí nyní žádná vrtkavost. Ne poté, co se Venuše usadila v zemitém kozorohu a rozehřála váš osmý dům intimity a doutnající intenzity.

Chce to klid

Pokud jste v novém vztahu, máte pravděpodobně jasnou představu o tom, kam chcete, aby směřoval. Možná máte v hlavě dokonce zpracovaný časový plán. Je tu však problém. Už jste se o to podělili s objektem svého milostného zájmu?

Jestliže se příliš upnete na kontrolu určitého vývoje (nebo jednání svého partnera), zablokujete láskyplnou spontánnost, kterou by mohla druhá osoba do vztahu vnést.
 

Pro nezadané

Ujasněte si, co u partnera hledáte, a ani se neobtěžujte s někým, kdo je tomuto cíli na hony vzdálený. Snažte se však zůstat realističtí. V tomto období máte sklony být přehnaně kritičtí, což není nikomu příjemné.

Můžete mít také tendenci pečlivě zkoumat každé slovo a čin vašeho protějšku – další zabiják romantiky.

Věnujte pozornost znamením. Mohl by přijít typ anděla strážného s dokonalým řešením problému, který vás už dlouho trápí.

Zdroje: