Horoskop na víkend 15. - 16. ledna: Blíženci dostanou důležitou zpětnou vazbu a Štíři budou jako v bavlnce

Horoskop na víkend 15. - 16. ledna: Blíženci dostanou důležitou zpětnou vazbu a Štíři budou jako v bavlnce
Na někoho ještě čekají povinnosti, ale pokud je během soboty dokončíme, téměř všichni se dočkáme vytouženého odpočinku. A co vy, čeká vás aktivní nebo odpočinkový víkend?

Beran

Čekají-li vás ještě nějaké neodkladné povinnosti, dokončete je nejpozději během sobotního dopoledne. Poté už se věnujte pouze odpočinkovým aktivitám nebo společnosti svých nejbližších. V neděli můžete lidem kolem vás ukázat některé z vašich předností.

Býk

Nenechávejte si nedokončenou práci po celý víkend. Potřebujete-li udělat práci na zahradě nebo na domě, naplánujte si ji pouze na jeden den. Po zbytek víkendu se obraťte na své přátelé, se kterými jste se již delší dobu neviděli. 

Blíženci

Zkuste pozorně poslouchat lidi kolem vás. Mohou pro vás mít cennou zpětnou vazbu ve věcech, které byste mohli s úspěchem změnit. V neděli nepodléhejte domněnkám. Dříve než vykonáte důležité rozhodnutí, snažte se o celé záležitosti zjistit co nejvíce faktických informací.

Rak

Víkend pro vás může začít trochu ztěžka, ale nepropadejte panice, závan svěžího vzduchu na sebe nenechá dlouho čekat. Budete se cítit jistěji a sebevědoměji, ale i tak si neplánujte schůzky s nikým, kdo by vás mohl energeticky vysávat. 

Lev

Tento víkend se budete pevně držet ve svém středu, takže vás nemůže nic rozházet. Klidně se tak můžete vypravit na oběd ke tchýni či prožít víkend v rozmanité společnosti, kde si svou pozicí zatím nejste tolik jistí. 

Panna

Víkend strávíte péčí o své blízké. Nemáte-li ve své blízkosti někoho, kdo by si žádal váš čas, vzpomeňte si, kdo vás v nedávné minulosti poprosil o pomoc. Můžete tak splnit svůj závazek nebo prostě učinit dobrý skutek. 

Váhy

Můžete být zaujati svými kolegy nebo úspěšnými přáteli. Zeptejte se sami sebe, co vás tak přitahuje a co je to ono, co vám samotným schází. Můžete to u sebe nějak změnit? V neděli druhé tentokrát inspirujete vy sami.  

Štír

Tento víkend se můžete cítit jako v bavlnce, Štíři. Naplánujte si jen odpočinek a zábavu. Kdo jiný si konečně potřebuje oddechnout než právě vy. Rozhodněte se pro jednu konkrétní činnost, která vás nabije a rozradostní. 

Střelec

O víkendu si můžete lépe uvědomit, co ve vašem životě funguje a co naopak již neslouží. Své potřeby se snažte dát na první místo, i když samozřejmě ne za každou cenu. V neděli se znovu naladíte na vlnu optimismu a snáze se spojíte se svou osobní silou. 

Kozoroh

Nejste-li zadaní, tento víkend pro vás vypadá více než slibně. Věnujte se svým zálibám nebo vyrazte s přáteli na výlet. Zvažujete-li první rande, neváhejte, lepší příležitost se jen tak znovu nenajde.

Vodnář

Dbejte na své zdraví, Vodnáři. Nejen na to fyzické, ale starejte se také o svou duši. Kdy jste si naposledy přečetli oddychovou literaturu nebo jak je to dlouho, co jste se podívali na oblíbenou komedii?

Ryby

Dnes budete zářícím majákem pro svou rodinu a přátelé. Tato energie vám pomůže prolomit bariéry, tam kde jste se cítili nejistě či nepatřičně. Jděte si za svými cíli a pečujte nejen o druhé, ale také o sebe.

 

Zdroje: