Potkáte do konce roku svou velkou lásku a spřízněnou duši?

Potkáte do konce roku svou velkou lásku a spřízněnou duši?
Snad každý člověk touží po lásce. Na začátku roku jste doufali, že letos už svou spřízněnou duši potkáte, ale je polovina roku za námi a stále nic? Pojďte se podívat, co se na vás chystá a zda se kola osudu pohnou ve váš prospěch a vy ještě do konce roku svou lásku a spřízněnou duši potkáte. 

Beran 21. 3. až 20. 4.  

Často máte negativní a černé myšlenky. Zaměřte se více na sebe, pečujte o sebe, sportujte, mějte se rádi a brzy se vše v dobré obrátí. Pokud se zaměříte na sebe, brzy se dočkáte velmi dobrých zpráv. Nezapomínejte poslouchat svou intuici a tělo.  

Býk 21. 4. až 21. 5.  

Není pravděpodobné, že se tato situace vyvine přesně tak, jak o ní sníte. Možná máte milenku/milence, nebo dokonce partnery dva. Aktuálně nejspíš nejste plně připraveni pro vaši spřízněnou duši. Nebuďte smutní. Užívejte si život, který máte nyní. Spřízněná duše se najde v tu pravou chvíli.  

Blíženci 22. 5. až 21. 6.  

Čeká vás velmi příjemná a krásná cesta. Zažijete lásku, dobrodružství a možná i flirt. Štěstí je nakloněno na vaši stranu. I když se do konce roku spřízněná duše neobjeví, zažijete velmi krásné chvíle, které vám mohou zajistit i štěstí do dalšího roku.  

Rak 22. 6. až 22. 7.  

Nemáte se čeho bát. Vypadá to, že spřízněná duše už klepe na vaše dveře. Čeká vás nejen velká láska, ale také harmonie, klid a velmi silná sexuální přitažlivost a vášeň. Běžte se raději podívat z okna, jestli už tam vaše spřízněná duše nestojí. S touto osobou se budete štěstím vznášet v oblacích.  

Lev 23. 7. až 22. 8. 

Čeká vás velmi úspěšná druhá polovina roku. Vaše štěstí v partnerské oblasti je čistě ve vašich rukou. Čeká vás příjemný stabilní vztah a rodinné zázemí. Dejte si ale pozor, aby vám vztah s vaší spřízněnou duší nepokazilo nějaké rodinné tajemství. Upřímnost je na místě, a proto si s novým partnerem/partnerkou řekněte vše, co by mohlo způsobit komplikace. 

Panna 23. 8. až 22. 9.  

Nevzdávejte se. Jste na správné cestě. Pokračujte ve svých snech, pečujte o sebe a dělejte co vás baví. Na cestě je totiž velmi dobrá zpráva a váš úspěch je téměř jistý. Netlačte na pilu a dále se věnujte sobě, svým snům a přáním. Spřízněná duše je na cestě a vás čeká velké štěstí.  

Váhy 23. 9. až 23. 10. 

Ani vám se láska nemusí vyhnout. Pravděpodobně vás čeká nějaká cesta. Nemusí jít o cestu dalekou, ale cestování pro vás bude do konce roku velmi důležité a může vám přinést skvělé zprávy o vaší spřízněné duši. Ať už se chystáte na dovolenou, nebo na pracovní cestu, mějte oči otevřené. 

Štír 24. 10. až 22. 11. 

Do konce roku vás čekají poměrně příjemné události v oblasti lásky. I když to původně nebude vypadat příliš dobře, nakonec vše dobře dopadne a vás potká opravdové bohatství ve formě skvělého partnera/partnerky. Nepropadejte zoufalství a snažte se myslet pozitivně.  

Střelec 23. 11. až 21. 12. 

Čeká vás velký úspěch v hledání vaší drahé a milované polovičky. Možná v první polovině roku nic nenaznačovalo šťastný konec, ale nezoufejte. Brzy se vše v dobré obrátí a vy budete šťastní se svou láskou po boku. Stačí jen věřit a mít správnou dávku trpělivosti.  

Kozoroh 22. 12. až 20. 1. 

Čeká vás obrovská láska. Tento vztah je vám předurčen a je v podstatě nemožné, aby vás cesty nesvedly dohromady. Tady jde opravdu o velmi spřízněnou duši. Váš vztah bude založen na pevných duchovních základech. Takto silná láska se jen tak nevidí.  

Vodnář 21. 1. až 20. 2. 

Na svou opravdovou lásku si budete muset pravděpodobně ještě chvíli počkat. Láska pro vás připravena je, ale ještě nenadešel vhodný čas. Abyste svou spřízněnou duši našli, budete muset podniknout cestu, která ale pro vás bude zábavou a budete obklopeni skvělými lidmi. A třeba právě na této cestě, v davu lidí bude ta pravá láska.  

Ryby 21. 2. až 20. 3.

Vypadá to, že začnete od začátku. Možná už jste svou spřízněnou duši potkali, ale cesty se vám rozešly. V blízké budoucnosti ale začnete se svou spřízněnou duší pracovat na vztahu od začátku. Práce na vztahu se vám podaří, a pokud budete aktivně pracovat i v ložnici, můžete se také brzo dočkat potomka. 

Zdroj článku:
  • Autorský text