Na place byli jako doma, dnes už o nich neslyšíme. Co dnes dělá J.T. z Kroku za Krokem nebo hrdinka z Co ta holka chce?

Na place byli jako doma, dnes už o nich neslyšíme. Co dnes dělá J.T. z Kroku za Krokem nebo hrdinka z Co ta holka chce?
Byly to herecké hvězdy, bavily nás na obrazovkách a budoucnost měly před sebou. Některým ale stoupla sláva do hlavy, jiní zase dali přednost soukromí a rodinnému životu.

Amanda Bynes

Proslavila se filmy pro teenagery jako například Co ta holka chce, nebo Super náhradník. Amanda Bynes ale slávu příliš neunesla. Časem se z herecké hvězdy stala spíše hvězda bujarých večírků se závislostí na alkoholu a na drogách. Z filmového placu tak putovala rovnou do léčebny. Dnes se Amanda snaží hlavně normálně žít a držet se co nejdál od svých démonů.

Zdroj: Autor: s_bukley / Shutterstock

Brandon Call

J.T. z populárního seriálu Krok za krokem byste už dnes nepoznali. Z bujné kštice mu na hlavě nezbyl ani vlásek a po atletické postavě už taky není ani památky. Brandon žije v Americe se svou rodinou, je z něj táta. Čím se teď ale živí není známo, sociálním sítím se vyhýbá obloukem.

Z bujné kštice mu na hlavě nezbyl ani vlásek a po atletické postavě už taky není ani památky.

Catherine Zeta-Jones

Charismatická herečka lámala dlouhá léta srdce mnoha filmových fanoušků. Odmlčela se ve chvíli, kdy byla jejímu muži diagnostikována rakovina. Tuto nešťastnou událost dlouho vstřebávala, manžel nakonec ale rakovinu překonal. Zeta-Jones se pak sama potýkala se zdravotními problémy. S tím, co manželům přinesl život do cesty si uvědomila, jak je důležité věnovat se rodinnému životu a svou energii soustředí hlavně na svého muže a děti.

Jack Gleeson

I největší záporák ze Hry o trůny pověsil herectví na hřebík. Po jeho úspěchu v roli krutého krále Joffreyho Baratheona měl Jack otevřené dveře do Hollywoodu, ty ale vyměnil za židli v posluchárně. Začal studovat filosofii a teologii v Dublinu a na akademické půdě chce vydržet i nadále.

Zdroje: