Bohatství podle horoskopu na říjen: Jste v říjnu předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na říjen: Jste v říjnu předurčeni k finančním úspěchům?
Měsíc říjen je už za rohem a s ním také nové možnosti a začátky! Tento měsíc budou hvězdy velmi štědré a někomu se dostane většího obnosu peněz! Zajímá vás, jestli právě vy už konečně nezbohatnete? 

Beran 21.3. - 20.4. 

Berani budou v říjnu rozhodně předurčeni finančnímu bohatství! Jdete si tvrdě za svým a nebojíte se žádné výzvy, neboť chcete získat lepší pracovní pozici. Váš nadřízený si vaší snahy brzy všimne a ke konci měsíce se začnou věci konečně hýbat! Pozor si však dejte na unáhlenost a rozhazování vašich financí! 

Býk 21.4. - 21.5. 

Pro Býky bude nový měsíc trochu náročnější, ale na jeho konci mohou očekávat zlepšení finanční stránky! Už delší dobu máte nechuť ke své práci, to se ale během měsíce změní. Vaše snaha opět začne vzrůstat a všimne si toho i vedení! Brzy se tak můžete dočkat lepšího finančního ohodnocení. 

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Vaše velká cílevědomost, Blíženci, vás dostane k vytouženému cíli! Vaše kariéra je pro vás na prvním místě a to se v říjnu také projeví na vaší finanční stránce. Už brzy se dočkáte velmi pěkného finančního ohodnocení! Zadaří se vám také v investování a podnikání! 

Rak 22.6. - 22.7. 

Od začátku nového měsíce se Rakům bude skvěle dařit v pracovní sféře. Své úkoly plníte na jedničku a jste za to také adekvátně ohodnoceni. V polovině měsíce však mohou nastat jisté překážky a ty se budou také týkat financí. Ke konci měsíce se situace zlepší a vy se můžete těšit na nový přísun finančního obnosu! 

Lev 23.7. - 22.8. 

Pro Lvy je měsíc říjen velmi plodným obdobím pro růst financí! Konečně se dočkáte velice zajímavé pracovní nabídky, která velmi zlepší vaši finanční stránku. Vy tak budete mít tendenci k většímu utrácení a marnivosti. Pozor na takové jednání, můžete velmi rychle sklouznout do bezvýchodné situace! 

Panna 23.8. - 22.9 

Panny zažijí během října nejeden úspěch na pracovním poli. Můžete velmi rychle získat větší obnos peněz! Konečně se vám začíná dařit a v práci uděláte velký pokrok, který bude ku vašemu prospěchu. Velmi dobře si však promyslete, kam chcete své úspory investovat

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Vaše snaživost, Váhy, vás tento měsíc konečně posune hodně dopředu! Váš nadřízený bude velmi spokojen s vaší prací a to se velmi brzy projeví také na vašem bankovním účtu! Navíc k vám přijdou nečekané finance a vy chvíli nebudete vědět, co si s takovým obnosem počít. Buďte ale rozvážní a zbytečně neutrácejte! 

zdroje: Johnnysdee / Shutterstock

Štír 24.10. - 22.11. 

Štírům měsíc říjen přinese štěstí a hlavně bohatství! Štíři, rozhodně se máte na co těšit, hvězdy jsou vám tento měsíc velmi nakloněny! V pracovní oblasti se vám bude dařit vše, na co sáhnete. Mohou se objevit menší překážky, ale ty hravě zvládnete. Zjistíte, že máte opravdu hodně našetřeno a brzy vás překvapí další obnos peněz! 

Střelec 23.11. - 21.12. 

Nepříliš plodné a pozitivní období čeká tento měsíc na Střelce. Budete čelit mnoha překážkám a také nespravedlivému obvinění ze strany nadřízeného. Vaše finanční stránka není zrovna optimální. Koncem měsíce se začne vše obracet k lepšímu! Dočkáte se pochvaly a přitáhnete také menší obnos peněz! 

Kozoroh 22.12. - 20.1.  

Velmi pozitivní odměnu za skvěle odvedenou práci si tento měsíc odnesou Kozorozi! Vaše píle a cílevědomost vás konečně dovede tam, kam chcete! Dostanete skvělý nápad, jak ještě více zlepšit svou finanční stránku. Měli byste se však během října rozhodně vyhýbat obchodování. 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Vodnáři se během října budou velmi snažit o zlepšení finanční stránky. Už dlouho vymýšlíte, jak zbohatnout a zatím celá situace stagnuje. Tento měsíc se vám však vrátí větší obnos peněz, na který byste už zapomněli. Nic nevzdávejte, brzy k vám začne proudit ještě více financí

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Ryby, už delší dobu máte pocit, že se vám nedaří vydělat dostatek peněz a že se stále nic nelepší. Ještě trpělivě vyčkejte, ke konci měsíce už můžete pociťovat nějaký pokrok! Pravděpodobně se rozhodnete pro nějakou investici, která vám do budoucna ušetří hodně peněz! 

Zdroje článku: