Velký horoskop na květen: Býci v centru dění, Raci na cestě k cíli a Panny v akci

Velký horoskop na květen: Býci v centru dění, Raci na cestě k cíli a Panny v akci
Co nás tento měsíc čeká podle znamení zvěrokruhu? Kdo zrealizuje své plány a kdo bude stále zalezlý doma? Přečtěte si jaké jsou vaše vyhlídky na celý měsíc.

Beran

Jste připraveni pustit se vstříc svým vášním a koníčkům. Všechny inspirace, které jste během minulého měsíce načerpali máte nyní možnost proměnit v činy. Vytvořte si plán a toho se i přes prvotní neúspěchy držte. Důležitá je vytrvalost a trpělivost.

Býk

Gratulujeme k narozeninám Býci! Vše se nyní točí kolem vás, kalendář se vám plní aktivitami, mobil stále vyzvání a vy nevíte, kam dřív skočit. Nepropadejte panice a naplno si užijte tuto obří dávku pozornosti. V půlce měsíce budete muset udělat důležité rozhodnutí, které může odstartovat novou životní etapu.

Blíženci

Dokončujte, dokončujte a odpočívejte. I když to právě pro vás může být velice obtížné, raději se nepouštějte do žádných nových aktivit a projektů. Věnujte čas všemu, co už týdny či měsíce odkládáte, a to se týká samozřejmě i vztahové roviny. Nezapomeňte na odpočinek, po 20. květnu budete sílu potřebovat, a to nejen na narozeninové oslavy.

Rak

Raci, vylezte ze své ulity. Celý měsíc budete mít dostatek sebevědomí a charisma, abyste bezpečně dosáhli svých cílů. Svolejte všechny, kteří vám mohou pomoci a přesvědčte je, aby se připojili k vašemu záměru. Na konci měsíce si vyhraďte nějaký čas na odpočinek, vaše zdraví to ocení.

Lev

Jste připraveni hledat nové příležitosti k osobnímu a kariérnímu růstu? Základy, které během tohoto měsíce postavíte, vám v následujících měsících pomohou podepřít celý projekt. Pokud jste se odhodlali prozkoumat své cíle, věnujte se nejen praktické, ale také citové rovině. Promyslete si, co vás skutečně motivuje a naplňuje.

Panna

Panny, neotálejte a uskutečněte všechny kroky, které povedou k akcím, jež si už měsíce pečlivě plánujete. Na nabídky spíš přitakejte a vše si vyzkoušejte. Vaše heslo pro tento měsíc je: “Do akce!” Nic neodkládejte a jednejte, ke konci měsíce vás mohou potkat jistá nedorozumění.

Váhy

První tři týdny v měsíci se soustřeďte hlavně sami na sebe. Máte-li rozepsanou knihu nebo rozpracovaný nějaký soukromý projekt, zavřete za sebou dveře a na ně připevněte ceduli s nápisem NERUŠIT. Vaší pozornosti by neměly ujít ani vztahová témata. Udělejte vše pro spokojenost vaší rodiny a přátel. Kdy jste si naposledy vyrazili na celodenní výlet?

Štír

V následujících týdnech si všímejte zajímavých lidí kolem vás. Hledejte ty, kteří mají společné cíle, ale mohou vám přinést jiný náhled na věc. Odlišný názor vám může dodat sílu dokončit projekty, na které vám v poslední době nezbývala energie. 

Střelec

Jarní úklid, jak na poli materiálním, tak v duši, je na místě. Pracujte na zlepšení se v kterékoli oblasti, jež vám nepřináší takové výsledky, jaké byste si představovali. Věnujte se pohybu, zdravému stravování a péči o tělo. Vše, co pro sebe uděláte, pocítíte po zbytek roku jako životní plus.

Kozoroh

Vášeň a chuť si hrát vás na začátku května doslova očaruje. Ponořte se do kreativní tvorby nebo si užívejte společenská setkání. Veškerá fyzická i duševní aktivita vás posílí a okoření váš život. 

Vodnář

Po náročné práci je také čas se věnovat domácnosti a rodině. To druhé dejte samozřejmě na první místo. Travte hodně času se svými přáteli, pořádejte své oblíbené filmové večery, setkání při deskových hrách nebo vyrazte na odpolední výlet do blízkého okolí. Ujistěte se, že dostatečně jíte, spíte a odpočíváte. Kdo jiný než vy teď potřebuje nabrat nové sily. 

Ryby

Sdílejte své nápady s nejbližším okolím, protože se vám naskýtá možnost spolupráce s někým, kdo je už dlouho ve vaší blízkosti. Udělejte si také čas na svou rodinu a péči o sebe. Dříve než se někam vydáte, ujistěte se, že jste uvnitř sebe soustředěni a vyrovnaní. 

 

Zdroje:

  • https://www.ganeshaspeaks.com/horoscopes/
  • https://astrostyle.com/horoscopes/