Znáte tři české bohaté a slavné ženy, které příliš brzy ovdověly?

Znáte tři české bohaté a slavné ženy, které příliš brzy ovdověly?
Jsou bohaté a slavné, ale jejich životní osud byste nechtěli. Není totiž nic horšího, než když vám předčasně z jakéhokoliv důvodu odejde milovaná osoba. Tyto ženy se musely vypořádat s těžkou ranou osudu, která je mohla srazit na kolena, ale musely zůstat silné a celou situaci zvládnout pro své děti, které přišly o otce.

Vendula Svobodová, vdova po Karlu Svobodovi

Vendula Svobodová zažila ve svém životě hned dvě tragédie. Nejprve se musela vyrovnat se ztrátou své dcerky, která podlehla následkům rakoviny, a o několik let později spáchal její muž Karel Svoboda sebevraždu. Byla to právě Vendula, kdo našel v pracovně jeho bezvládné tělo po tom, co se zastřelil. Dnes už však má nejhorší období svého života za sebou, je šťastně vdaná a se svým novým mužem vychovává syna.

Čtěte také: I žena po čtyřicítce může rozkvést – Vendula Pizingerová je toho důkazem

Eva Muková, vdova po Petru Mukovi

Eva Muková, manželka Petra Muka zůstala sama na výchovu čtyřleté Noemi poté, co její manžel ve svých 45 letech tragicky zahynul. Dodnes není veřejnosti známá příčina smrti, ale na proslýchá se, že se udusil vlastními zvratky po tom, co si namíchal, koktej z léků a alkoholu. Nyní žije i se svou dcerou na Slovensku, ale dodnes obě každoročně navštěvují vzpomínkový festival Kouřimská skála, kde se uctívá památka Petra Muka.

Čtěte také: Jak to vlastně mají nejvlivnější influenceři s příjmy

Šárka Grossová, vdova po Stanislavu Grossovi

Tato žena vešla do povědomí mnoha lidem až po smrti svého manžela Stanislava Grosse. Ten umřel ve věku 45 let a zanechal po sobě dvě dcery. Než však umřel, stihl všechny finančně velmi dobře zabezpečit, a tak Šárka nemusí až do konce svého života pracovat. Během posledních pár let po smrti manžela vystřídala několik milenců a tráví spoustu času v bytě na Floridě, který vyšel v přepočtu na 13 milionů korun.

Čtěte také: Pavlína Pořízková: Rodačka z Prostějova, která se stala jednou z prvních světových topmodelek

Tyto ženy si v životě prošly opravdovým peklem, které je nezlomilo, a dokázaly znovu najít chuť do života.