Znamení zvěrokruhu, která neustále zatěžují své přátele prosbami o službičku

Znamení zvěrokruhu, která neustále zatěžují své přátele prosbami o službičku
Někteří lidé chtějí hodně a nejsou pro to ochotni udělat nic. Jsou to naši parazitičtí přátelé, kteří nás neustále o něco žádají, ovšem jakmile jim vyhovíme, raději na to rychle zapomenou, abychom se nemohli ohánět protislužbou. Možná k těmto lidem patříte, aniž byste si to uvědomovali. Přečtěte si náš článek, abyste zjistili, jak na tom jste.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste extrémně nerozhodní a nikdy nevíte, co si máte o svých přátelích myslet. Budíte dojem důvěřivého člověka, nicméně ve svém nitru se nemůžete rozhodnout, zda vás vaši přátelé mohou podle vás zradit, či nikoliv. Neustále si proto hledáte nové přátele, aby se nemohlo stát, že by vás všichni najednou zklamali a odešli od vás. Proto máte spoustu lidí, které můžete žádat o malinké službičky, které je budou stát jen pár minut jejich času.

Nicméně jakmile někdo potřebuje něco od vás, dokážete se k němu obrátit zády. Nechcete pro ně dělat službičky, a to nehledě na to, kolik službiček dotyčný člověk udělal pro vás. Nevíte, zda si někdo zaslouží, abyste do něj investovali svůj čas.

Blíženci jsou nerozhodní, Zdroj: Cast Of Thousands/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Rádi pomáháte ostatním lidem, ale všechno závisí na vaší náladové povaze. Jakmile se dostanete do své odmítavé nálady, nic pro ostatní neuděláte ani v případě, že vaši pomoc momentálně skutečně potřebují. Dokonce i vaši nejbližší příbuzní dobře vědí, že pokud máte negativní náladu, nemohou vás k ničemu donutit. Ten, kdo za vámi přijde s myšlenkou, že vy jste jeho poslední možnost, jak něco vyřešit, může se stát, že odejde opravdu zklamaný.

Vaše náladová povaha vám umožňuje žádat ostatní (někdy až neslušně), aby pro vás něco udělali, ale ty službičky jim nevracet ve formě protislužby, pokud vaše špatná nálada i nadále přetrvává. Příští den se k dotyčným lidem chováte, jako by se nikdy nic nestalo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Myslíte si, že člověk musí být ve skutečné nouzi, aby žádal druhé o pomoc. To se snažíte skutečně dodržovat a nežádat ostatní lidi, aby vám půjčili peníze nebo dali nějaké jídlo.

Nicméně ne vždy se vám to povede a většinou vám k vyřešení vašich problémů nezbývá nic jiného, než se odebrat za přáteli nebo členy rodiny, aby vám opět pomohli. Pokud někdo potřebuje něco od vás, máte tendenci si náhle nevzpomenout na to, jak hodně vám dotyčný člověk pomohl. Ne, nepředstíráte to, opravdu si nevzpomenete. Stalo se to přece tak dávno – minimálně před týdnem. Nejste tak štědří na ostatní jako oni na vás.

Zdroj článku: