Znamení zvěrokruhu, která jsou pro své přátele vždy oporou. Jste mezi nimi i vy?

Znamení zvěrokruhu, která jsou pro své přátele vždy oporou. Jste mezi nimi i vy?
Mít někoho, kdo vás podrží, když to zrovna potřebujete, se vždy hodí. Ne každý má na takové lidi však štěstí. Možná vám v hledání ale pomůže i astrologie. Jaká znamení jsou pro své přátele vždy oporou? A jste mezi nimi i vy nebo vaši známí?

Býk

Býci jsou známí pro svou stabilitu a tvrdohlavost. Jsou však také velice věrní ve všech svých vztazích a nikdy by ani nepomysleli na to, že by své přátele snad zradili. Můžete se na ně ve všem spolehnout a obrátit se na ně s každým problémem. Přestože jsou spíše uzavření a své emoce nedávají tolik najevo, dokáží to překonat a utěšit vás, když je třeba. Když máte potíže rádi se za vás postaví a budou vám dělat parťáka v překonávání i těch nejtěžších překážek. Jsou to zkrátka přátelé, na které můžete vždycky spoléhat.

Rak

Raci jsou takové maminky zvěrokruhu. Jejich starostlivost, péče a milující povaha dokáží utěšit snad každého. Jsou velmi láskyplní a je těžké si je hned nezamilovat. Rádi se o ostatní starají a můžete počítat s tím, že vám budou vždy oporou, protože jim hodně záleží na tom, aby se lidé kolem nich cítili dobře. Umí se do vás vcítit a přesně vědí, co vám může v těžké situaci pomoct. Díky tomu se s nimi budete vždy cítit bezpečně a jako doma.

Ryby

Ryby jsou extrémně emotivní a citlivé a také mají výbornou intuici, a tak dokáží přesně vycítit, když něco není v pořádku.

Dokáží se vám úplně otevřít a přímo vás zahltit svou láskou. Jsou nesobecké a dokáží vám proto pomoct kdykoliv jen potřebujete. A udělaly by pro to úplně všechno. Často totiž zanedbávají samy sebe, jen aby mohly trochu potěšit své blízké. Jsou dobrými posluchači, když se jim potřebujete svěřit, ale také vám umí dát hodnotnou a užitečnou radu nebo najít to nejlepší řešení problému.

Váhy

Pro harmonické Váhy je důležité, aby se ostatní měli dobře, zvlášť když jde o jejich přátele. Nesnáší konflikty a nerady vidí, že někdo trpí. Jsou proto dobrými posluchači i utěšiteli. Dokáží vám věnovat všechnu svou energii a péči, jen abyste se cítili o něco lépe. Jsou velmi empatické, a tak vás dokáží pochopit i beze slov. Chtějí pro vás jen to nejlepší, a tak si vás vždy rády vyslechnou a nikdy vás nebudou soudit. Místo toho se vám budou snažit pomoct a podpořit vás, ať už jde o cokoliv.

 

Zdroje: