Znamení zvěrokruhu, která jsou vysazená na čistotu a pořádek

Znamení zvěrokruhu, která jsou vysazená na čistotu a pořádek
K vánočním svátkům patří samozřejmě také velký úklid, aby rodina trávila nejoblíbenější svátky v roce v co nejpříjemnějším prostředí. Velký úklid je pro řadu lidí noční můrou, ale jsou i lidé, kteří úklid milují do té míry, že se pro ně samotné uklízení stalo koníčkem a někdy i posedlostí.

Patříte mezi lidi, kteří nemohou v sobotu ráno dospat, protože mají v plánu pořádně vygruntovat? Nebo žijete s člověkem, který vás neustále šikanuje, protože jste nechali ve dřezu špinavý hrnek nebo jste zapomněli vynést odpadky? Možná jste to vy nebo vaši blízcí, kteří jsou na čistotu jako ďas! A může za to znamení zvěrokruhu.

Na koho si dát pozor, než s ním začnete bydlet, aby se soužití nezměnilo v peklo? Tady je pět znamení, které vám zablácené boty v chodbě nebo špinavé prádlo na zemi určitě tolerovat nebudou.

RAK (22. 6. až 22. 7.)

Přestože jsou lidé narození v tomto znamení zasaženi mánií čistoty jen lehce, často to nemusí být jejich okolím pochopeno a oceněno.

Lidé v tomto znamení jsou na vše velice pečliví a mají skrytou touhu uplatnit nějakým způsobem svou autoritu. Úklid jim to umožňuje, a proto rádi ostatní členy domácnosti šikanují a neustále neúnavně pobízí k úklidu. Rak si uklízením zaplňuje volný čas, protože je trochu líný vymýšlet jinou aktivitu. A svou vrozenou pečlivost dokáže při úklidu uplatnit. Jen málokdo dokáže uklidit i ten nejméně přístupný kout domácnosti lépe.

KOZOROH (22. 12. až 20. 1.)

Kozoroh je tak vysazený na špínu, že mu dělá problémy o ní i mluvit. Lidé v tomto znamení mají až obsesivní touhu po pořádku a čistotě.

Den jim můžete zkazit i tím, že po sobě neuklidíte špinavé umyvadlo, nebo když zjistí, že jste přehlédli při úklidu prach pod postelí a oni to už nestihnou před odchodem do práce uklidit. Pokud hledáte vhodný dárek pro partnerku v tomto znamení, nestyďte se koupit ji vysavač. Bude nadšená. Buďte ke Kozorohům tolerantní, i když vás vytáhnou o víkendu brzo ráno z postele, protože potřebují uklidit a očekávají spolupráci.

BÝK (21. 4. až 21. 5.)

Býk je trochu zvláštní znamení. O lidech tohoto znamení se nedá říct, že by mysleli jen na prachovku a smeták. Dokonce občas žijí i v nepořádku.

Pak ale přijde ta správná konstelace hvězd a najednou jim vše kolem začne vadit a s extrémní šikovností a důsledností umí udělat velice rychle a bez řečí pořádek. Pohybují se u toho takovým způsobem, že ostatní žasnou. Býci mají úklid prostě v malíčku. A protože neterorizují své okolí a nenutí ostatní ke spolupráci, jsou to do života ideální parťáci.

ŠTÍR (22. 10. až 20. 11.)

Lidé narození v tomto znamení uklízí rádi, a navíc pro ně úklid je vyloženě potřebou. Jsou také velice úzkostliví na osobní hygienu a mohou být i trochu otravní. V těchto čase jsou doslova odborníci na dezinfekci rukou a povrchů v domácnosti.

Štíři se cítí dobře v jednoduše zařízeném interiéru, kde nejsou žádné zbytečnosti. Tam se jim dobře uklízí a také hned vědí, co je v nepořádku.

Raci si uklízením zaplňují volný čas, Zdroj: Yuganov Konstantin / Shutterstock

PANNA (23. 8. až 22. 9.)

A máme tady vítězné znamení s posedlostí čistotou. Lidé v tomto znamení jsou tak zaujatí čistotou kolem sebe, že se neradi déle zdržují v cizím prostředí. Trpí v hotelu, nechutná jim jídlo, pokud se nepřesvědčí, že bylo připraveno v čistém prostředí.

Neradi přespávají u známých, přestože je jim poskytnutý dobrý servis. Nikdy neslevují ze svých požadavků na čistotu a úklid. Pokud spolu chcete vycházet, budete to vy, kdo se přizpůsobí a naučí se s jejich mánií žít. Na druhou stranu je snadné na ně udělat dojem a spřátelit se, pokud je uvedete do čisté domácnosti a oceníte jejich dokonale čistý domov.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek