3 nejméně věrná znamení zvěrokruhu, která mají největší sklony k podvádění partnera

3 nejméně věrná znamení zvěrokruhu, která mají největší sklony k podvádění partnera
Pro některé lidi zkrátka závazky spojené s partnerstvím opravdu nejsou. Potřebují svou svobodu a nezávislost, kvůli které mohou působit trochu bezohledně. Je to ale v jejich povaze a jejich partneři s tím musí počítat. Jaká znamení mezi ta nejméně věrná?

Blíženci

Blíženci jsou společenští a rádi se zapovídají s každým, koho potkají. Jsou sice skvělými a oddanými přáteli, kteří se o vás zajímají a nikdy by se k vám neotočili zády, ale v partnerství je to s nimi trochu jiné. Jsou totiž extrémně proměnliví a nestálí a nikdy nevíte, co přesně od nich máte čekat. Navíc se bojí dlouhodobých závazků a představa věčného vztahu s jedním partnerem je pro ně celkem děsivá. Vážné vztahy pro Blížence prostě nejsou tak jednoduché a jejich společenskost, zájem o navazování nových vztahů a touha po tom, aby si jich druzí všímali, mohou často vést až k nevěře. Přestože si to sami většinou ani neuvědomují.

To ale neznamená, že nakonec nemohou být spolehlivými partnery, když konečně najdou toho pravého. Potřebují ale čas a musí být o vztahu naprosto přesvědčení. Navíc musíte počítat s tím, že Blíženci potřebují v životě společnost a nebudou proto trávit všechen svůj čas pouze s vámi.

Střelec

Hlavní smyslem života je pro Střelce dobrodružství a poznání. Neustále cestují, poznávají nové lidi a kultury a zkouší nové věci. Usedlý partnerský či rodinný život pro ně tedy rozhodně není, alespoň ne v mladším věku. Navíc je pro ně těžké dodržet své sliby, protože se jejich názory a city mohou už po pár dnech změnit. Nejvíce se ale bojí toho, že se vztahem ztratí svou svobodu a nezávislost, které jsou pro ně v životě nejdůležitější. Proto pro ně milostné vztahy většinou nejsou prioritou a buď zůstávají sami, nebo partnery střídají.

Nakonec ale mohou být i dobrými partnery, jenže svou povahu nezmění. Proto se jim musíte přizpůsobit a respektovat jejich svobodu. Díky tomu vás poté budou respektovat i oni, budou si vás vážit a možná vás někdy vezmou i na jednu ze svých dobrodružných výprav.

Vodnář

Dlouhodobým vztahům a závazkům se Vodnáři co nejvíce vyhýbají. Jsou nezávislí a svobodomyslní, takže je pro ně těžké zůstávat v jednom vztahu navěky. Do vážných vztahů se bojí vstupovat, protože vědí, kolik odpovědnosti a omezení s sebou nesou. Navíc mají problém s vyjadřováním svých emocí a odhalováním svých nedokonalostí a nejistot svému partnerovi. Řídí se proto tím, co si myslí, že je správné pro ně. Často kvůli tomu bez vysvětlení zmizí, když pro ně vztah nefunguje, protože nechtějí ranit sami sebe ani nikoho dalšího. Často tak i nevědomě svého partnera podvedou, protože se už rozhodli, že jejich vztah skončil, ale zapomněli mu to sdělit. Také chtějí, aby jejich vztahy byly zábavné a vzrušující, ale to po delší době už nefunguje, zvlášť když se nechtějí svěřovat se svými pocity a problémy.

Dlouhodobým vztahům a závazkům se Vodnáři co nejvíce vyhýbají. Jsou nezávislí a svobodomyslní, takže je pro ně těžké zůstávat v jednom vztahu navěky.

Když s nimi tedy vstupujete do vážného vztahu, musíte být trpěliví. Pokud vám však Vodnář nakonec dá svou důvěru a věrnost, máte opravdu štěstí. To se totiž povede jen málo lidem v jejich životech a ti v jejich srdcích zůstanou opravdu až do konce života.

Zdroje: