Která znamení zvěrokruhu jsou nejlepší v posteli s Beranem?

Která znamení zvěrokruhu jsou nejlepší v posteli s Beranem?
Prožívat intimní chvilky s člověkem narozeným ve znamení Berana láká nejednoho jedince. Takový člověk je opravdu vášnivý a každou chvíli hledá nějakou výzvu, jíž by mohl čelit.

 Ovšem ne každý si dokáže intimní hrátky s Beranem užívat. To ovšem neplatí o následujících znameních, která jsou v posteli s Beranem v sedmém nebi. Líbilo by se mít sex s Beranem i vám? Podívejte se na náš seznam.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Prožít sex plný vášně je to, co si přejete ze všeho nejvíce. A Beran vám tento zážitek, na který nikdy nezapomenete, může nabídnout. Jakmile se ocitnete v přítomnosti Berana a najdete společnou řeč, již záhy oba tajně sníte o tom, jak toho druhého začnete svlékat.

S Beranem sdílíte velkou vášeň, co se týče intimního života, a proto se k němu opravdu hodíte, co se týče sexuální stránky. Jediný problém nastane, pokud se má rozhodnout, kdo bude v posteli dominantní, avšak to se dá vyřešit kompromisem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Oba jste nadšení a společenští a hledáte určité výzvy. Beran hledá výzvu, kterou by mohl splnit, a vy se snažíte naplno uspokojit svého sexuálního partnera, aby byl spokojen s vaším výkonem a chválil vás před všemi svými přáteli, jak vy jste ho dokázali uspokojit ze všech nejvíce. To je vaše jediná výzva, které čelíte během sexu.

Dobrá zpráva je, že jako jeden z mála lidí dokážete držet s Beranem krok, co se týče intimního života. Oba vyžadujete hodně pozornosti a ještě více jí dokážete dát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš sexuální život s tímto člověkem bude opravdu zajímavý, bude o dobrodružství a nových zkušenostech, jelikož oba dva jste otevření novým věcem a rádi je zkoušíte. S Beranem máte společnou velkou odvahu. Nejraději ze všeho hodně riskujete, a tak se váš sex může odehrát na veřejném místě.

Oba milujete ten pocit, že u intimní chvilky můžete být přistihnuti někým jiným. Beran též miluje partnery, kteří se nebojí říci, co chtějí provozovat a vyzkoušet, a proto vás váš sexuální partner bude milovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S Beranem se budete předhánět v tom, kdo je odvážnější. Jste dychtiví, za což může vaše touha dokázat světu, co ve vás je. A Beran se cítí stejně. Máte obrovskou výdrž a energii a nebojíte se navrhnout něco netradičního, něco, o čem by se ostatní lidé báli zmínit.

A jelikož jste se narodili ve znamení Vodnáře, berete si Beranovu nikdy nekončící energii a proměňujete ji v bláznivé nápady, což přinese uspokojení nejen vám samotným, ale hlavně také vašemu sexuálnímu partnerovi narozenému ve znamení Berana. Spokojenost bude na obou stranách.

Zdroj článku: