Znamení zvěrokruhu, která jsou nejvíce introvertní. Sedí to i na vás?

Znamení zvěrokruhu, která jsou nejvíce introvertní. Sedí to i na vás?
Jedním z faktorů, který ovlivňuje vaše chování ve společnosti je samozřejmě i astrologie. Některá znamení mají větší sklony k tomu být uzavřená, více samostatná a méně společenská než ostatní. Nevadí jim trávit čas o samotě, naopak si tím dobíjí baterky. Patříte mezi introverty zvěrokruhu i vy?

Ryby

Ryby jsou velkými snílky a často tráví ve svých myšlenkách a emocích celé hodiny. Jsou proto většinou tak trochu odříznuté od okolního světa a bývají hodně uzavřené samy v sobě. I tak jsou velice starostlivé a soucitné vůči ostatním, ale energii jim nejvíce dobíjí samota, ve které mají prostor k přemýšlení, fantazírování a odpočinku. Jejich intoverzi navíc přispívá i jejich kreativita, intuice a citlivost, díky kterým kolem sebe nepotřebují lidi, ale vystačí si s radostí sami nebo se svým nejbližšími.

Štír

Záhadní, tajemní a uzavření Štíři do seznamu neodmyslitelně patří. Stejně jako Ryby jsou hodně citliví a samotářští a navíc neradi sdílí své pocity a myšlenky s ostatními. Svou zranitelnou a citlivou stránku vám tedy ukážou, až když jsou si opravdu jistí, že vám můžou věřit. Važte si tedy jejich důvěry, čekání na ni se skutečně vyplatí.

Samota jim přináší radost a dokáže je uklidnit a nabít energií. Rádi pracují osamotě a dosahují tak největších úspěchů.

Býk

Odhodlaní, tvrdohlaví a požitkářští Býci si čas o samotě umí pořádně vychutnat. Samotu si tedy většinou užijí mnohem víc než kdejaký večírek či společenskou sešlost. Takový čas potřebují ke zklidnění po náročném dni. To si uvaří své oblíbené jídlo, zachumlají se pod deku a vrhnou se na svou oblíbenou knížku nebo seriál, na kterém zrovna ujíždí. Čas o samotě navíc potřebují i před tím, než udělají těžké rozhodnutí nebo si zvyknou na velkou změnu v životě.

Respektujte tedy jejich potřeby a oni se vám za to určitě odvděčí.

Panna

Inteligentní, organizované a perfekcionistické Panny jsou ostatními vnímány za chytré a vyvážené. Jsou však také hodně introvertně založené, protože se zaměřují spíše na detaily a jsou více všímavé než sdělné. Hodně jim záleží na rutině, ve které nikdy nezapomenou i na nějaký čas pro sebe, který poté umí skutečně ocenit.

I kvůli jejich uzavřené povaze jsou raději na vše předem připravené, aby se zbytečně nestresovaly kvůli nečekaným změnám.

 

Vaše sluneční znamení samozřejmě nemůže určit vaši osobnost úplně přesně, ale pro porovnání a základní vědomí stačí i jeho popis.

Důležitý je však také ascendent, descendent či vaše měsíční znamení. I mezi Rybami, Štíry, Býky a Pannami by se proto našlo mnoho extrovertů, ale právě tato znamení mají k introverzi obecně největší předpoklady.

 

Zdroje: