Jak jednotlivá znamení reagují na chladné počasí? Štíři si ho užívají, Ryby a Býci raději zůstávají doma

Jak jednotlivá znamení reagují na chladné počasí? Štíři si ho užívají, Ryby a Býci raději zůstávají doma
Už jsme se dostali do období studeného podzimního počasí, které řadě lidí zkazí dobrou náladu, kterou by měli z barevných listů, podzimních plodů nebo oslav Halloweenu. Někdo však i postupné ochlazování přímo zbožňuje. Jak podle znamení zvěrokruhu reagujete na zimu vy?

Beran

Netrpěliví a optimističtí Berani se většinou ven vrhají bez velkého rozmyslu a myslí si, že zvládnou jakékoliv počasí i bez bundy či deštníku. Na teplotní změny nejsou nikdy připravení a zpravidla pak potají mrznou. Raději však zatnou zuby, než aby to přiznali.

Býk

Požitkářští Býci si svůj volný čas umí užít, i když venku mrzne. Už se těší na to až se budou moct zachumlat pod deku s dobrou knížkou nebo si pustit seriál s vínem a oblíbeným jídlem. Ze zimy si tedy rozhodně nic nedělají, naopak si jí doma umí pořádně užít. Navíc už mají určitě nakoupenou hromadu outfitů do studeného počasí, a tak jsou připraveni občas vyrazit i na krátkou procházku. 

Blíženci

Společenští a neposední Blíženci sice studené počasí moc nemusí, ale to je nemůže zastavit. I ve špatném počasí si plánují různé akce a setkání s přáteli a rodinou, protože nemůžou vystát nudné posedávání doma. Potřebují kontakt s lidmi a nic je dlouho neudrží od těch, které mají rádi.

Rak

Raci jsou citliví a počasí má velký vliv na jejich emoce a nálady. Extrémní počasí není nic pro ně, ale příjemný studený den si umí užít i venku. Před zimou se chrání několika vrstvami oblečení, ale raději se jí vyhýbají úplně.

Lev

Lvi jako milovníci tepla a sluníčka v chladu opravdu trpí. Energii však berou z lidí kolem nich, takže pokud jsou ve společnosti, umí si to užít za každého počasí. Na zimu se příliš nepřipravují, protože si nejspíš ani nechtějí připustit, že vůbec přijde.

Panna

Organizované Panny jsou připravené na každou situaci a výjimkou rozhodně nejsou ani klesající teploty. Vždy se pečlivě navrství před tím, než vyjdou z domu a nechybí jim ani deštník či pláštěnka, kdyby náhodou přišel déšť. Nikdy proto nejsou počasím zaskočené, protože mají vše promyšlené dopředu.

Váhy

Váhy si na každém počasí umí najít něco hezkého, a tak si i ze studeného počasí berou jen to nejlepší. Vědí, jak důležité je se pořádně obléknout, a tak na to nikdy nezapomínají. Protože jsou však nesobecké, vždy berou ohledy i na ostatní, a tak s sebou často nosí náhradní pár rukavic nebo šálu, kdyby někomu náhodou byla zima.

Štír

Štíři nízké teploty přímo zbožňují. Horka nemůžou vystát, a tak si uleví, když teploty začnou klesat. Zatímco si všichni stěžují na špatné počasí, oni by nemohli být šťastnější. Milují zimu i s jejím počasím, teplotou, vločkami, sněhem a ledem.

Rádi také tráví čas doma v pohodlném oblečení s dekou a kakaem. Tohle období je pro ně zkrátka jako dělané.

Střelec

Dobrodružní Střelci si umí vymyslet zábavný program za každého počasí. Pořád něco dělají a někam se přesouvají, a tak je chladné počasí ani tolik netrápí. Raději tráví čas venku a pohled na krajinu je dokáže vždy rozveselit. I v zimě a na podzim rádi pořádají různé aktivní výlety a akce, a tak se s nimi rozhodně nebudete nudit ani v tomto období.

Kozoroh

Kozorozi velké změny v počasí nemají rádi, ale umí se přizpůsobit a jsou odolní a vytrvalí. Studené počasí je tedy příliš nerozhodí. Navíc počasí neustále kontrolují sledováním předpovědí nebo meteorologických aplikací, a tak jsou vždy připravení.

Vodnář

Vodnáři počasí umí přijmout takové, jaké je a příliš se kvůli němu nestresují. Naopak ho dokáží vždy obdivovat. Ve špatné náladě je ale zase dokáže i nejmenší změna úplně vyvést z míry. Většinou jde ale počasí spíše mimo ně a oni si žijí svůj život po svém.

Ryby

Citlivé Ryby studené počasí snáší špatně a raději celý den zůstaly v posteli a odložily všechny své povinnosti. Ve velké zimě navíc mohou upadat do depresí, a tak je důležité, aby si našly nějakou zálibu, díky které na změny teplot nebudou tolik myslet.

 

Zdroje: